Bu haber kez okundu.

Sancaklar Ortaokulu'nun Büyük Başarısı
banner229

Siirt'in en başarılı eğitim kurumlarından biri olan Sancaklar Ortaokulu eğitimdeki başarısını devam ettiriyor.

 Her yıl olduğu gibi bu yılda sadece ilimiz değil bölgemizde de adından söz ettiren Sancaklar Ortaokulu 2017-2018 eğitim öğretim yılında 39 öğrenci Fen Lisesi,22 öğrenci Atatürk Anadolu Lisesi ve 12 öğrencisini Sosyal Bilimler Lisesine yollayarak zirvedeki yerini korudu.

Sancaklar Ortaokulu Okul Müdürü Bekir Yeşil, öğrencilerin bu yıl çok iyi performans gösterdiğini ifade ederek; "Birlikte çok güzel çalıştık, çok verimli işler yaptık. Birlik ve beraberlik içinde Sancaklar Ortaokulu'nun daha güzel yerlere gelmesi için çabaladık. Okul atmosferimiz çok güzel. Bütün öğrencilerimizi tebrik ediyoruz" dedi.

Okul Müdürü Bekir Yeşil, bu başarıda emeği geçen okul yöneticileri ve öğretmenlere teşekkür ederek, Yeni eğitim öğretim yılında da aynı başarı ve azimle büyük başarı hedeflediklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
xxx 5 yıl önce

OKULUMUZ ÇOK GÜZEL
bi ogrenci