131019098
29 Mart 2024, Cuma

SANAYİ SİTESİNİN YOLLARI ASFALTLANIYOR

19 Mayıs 2020, Salı 06:19

     


Aliağa Sanayi Sitesi’nin yolları Aliağa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından asfaltlanıyor. Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Kürşat Bahadır Turan koordinesinde başlayan çalışmaları Aliağa Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Serdar Berk de yakından takip etti.

Aliağa Belediyesi asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Sanayi Sitesi’nin bulunduğu yerdeki yollar asfaltlandı. Aliağa Belediyesi asfalt çalışmalarını belediyenin sosyal medya hesabından duyurdu. Yapılan paylaşımda, “Sanayi Sitemizin yolları Aliağa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından elden geçiriliyor. Asfaltı olmayan cadde ve sokaklarda asfalt serimi başlatan Belediye ekipleri, bozulan yolların da bakım ve yama işlemlerini tamamlıyor. Sokağa çıkma kısıtlamasında Sanayi Sitesinde bir yoğunluk olmamasından yararlanan Aliağa Belediyesi, 2-3 gün içinde yol çalışmalarını tamamlayarak gerek Sanayi Sitesi esnafına gerekse de Siteden yararlanan vatandaşlarımıza rahat bir nefes aldıracak.” denildi.

“Sonsuz teşekkür ediyoruz”

Aliağa Belediyesi Başkan Yardımcısı Kürşat Bahadır Turan koordinesinde başlayan çalışmaları Aliağa Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Serdar Berk de yakından takip etti. Sanayi Sitesi’ndeki bozulan yolların onarımı için Aliağa Belediyesi’nden talepte bulunduklarını belirten Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Serdar Berk, bu talebe ivedilikle olumlu yanıt veren ve bozulan yollarda tamir çalışması başlatan Belediye Başkanı Serkan Acar’a sanayi esnafı adına teşekkür etti. Başkan Acar’ın esnaf dostu bir başkan olduğunu ve yaptığı hizmetlerle bunu kanıtladığını vurgulayan Berk , “Başkanımızdan esnafımız için ne talep ettiysek geri çevrilmedik. Kendisine sonsuz teşekkür ediyoruz. “dedi.

(DERYA SÜNER) 







 
Son Eklenen Haberler