SAMSUNSPOR LİGE ODAKLANMALI

SAMSUNSPOR LİGE ODAKLANMALI

Samsunspor Ziraat Türkiye Kupası ilk maçında deplasmanda Çaykur Rizespor ile yedek ağırlıklı bir kadro derinliğiyle çıktığı 90 dakika sonunda rakibine 3-2 mağlup oldu.. Normal şartlarda bu skor her ne kadar yenilgi olarak görülsede...

Samsunspor Ziraat Türkiye Kupası ilk maçında deplasmanda Çaykur Rizespor ile yedek ağırlıklı bir kadro derinliğiyle çıktığı 90 dakika sonunda rakibine 3-2 mağlup oldu.. Normal şartlarda bu skor her ne kadar yenilgi olarak görülsede çift maçlı eleimasyonlu sistemlerde bu skor fena bir skor değil.. Neden diye soracak olursanız Samsunspor sahasında Rizespor'u 1-0 dahi yenmesi taktirde kupada tur atlayan taraf olcak..

Bu nedenle kupada rakip Süper lig ekibi olsada Samsunspor sonradan açıldı ve 3-0 dan sonra iyi bir geri dönüş sergileyerek skoru 3-2 ye getirdiler.. Bu maçlar takımı yoruyor gibi görünsede takımın daha güçlü olmasına katkı sağlıyor.. Bu nedenle kupa maçları son derece verimli.. Takımdaki tüm oyuncuları görme imkanı doğuyor.. Ancak bizim bir dahaki kupa maçına kadar Çaykur Rizespor maçını unutup lige odaklanmamız lazım..

Pazar günü son derece önemli ve kritik bir müsabakaya çıkacağız.. Samsunspor'un hazır puan farkını Manisa FK ile 4 e indirmesinin ardından bu maçın önemi bizim için bir kat daha fazla arttı.. Bu nedenle Yeni Çorumspor'u iyi analiz edip 90 dakika sonunda kazanan ve güzeln tarafın Kırmızı şimşekler olması gerek..

Rakipte moraller bozuk.. Amedspor karşısında alınan şok yenilgi ve kadro dışı bıraklına oyuncuların üstüne bir de kart cezalısı 2 önemli bekin Samsunspor maçında forma giyemeyecek olmaları bizim için çok ama çok büyük bir avantaj.. Bu avantaşları değerlendirik bu deplasmanda iyi bir skorla dönmeliyiz.. Yarınki maçta önce fair-play ruhunun önde olması ve daha sonrasında ise Atatürkü armalı Samsunspor'umuzun 3 puanla sahadan ayrılmasını temenni ediyorum.. Kalın sağlıcakla..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.