SAMSUNSPOR KENETLENDİ

SAMSUNSPOR KENETLENDİ

Samsunspor şampiyonluğa odaklandı.. TFF 2.lig Beyaz Grup’ta mücadele eden YılPort Samsunspor Sezonun kalan bölümünü en iyi şekilde hazırlanarak Ligi rekor bir puanda şampiyon olarak bitirmek istiyor..Koronavirüsü nedeniyle liglere...

Samsunspor şampiyonluğa odaklandı.. TFF 2.lig Beyaz Grup’ta mücadele eden YılPort Samsunspor Sezonun kalan bölümünü en iyi şekilde hazırlanarak Ligi rekor bir puanda şampiyon olarak bitirmek istiyor..

Koronavirüsü nedeniyle liglere verilen ara temmuz ayında sonra ediyor. bu doğrultuda Samsunspor kalan beş maçı kazanarak bir yandan da gelecek sezon takımını kurbanın planlarını yapıyor bu doğrultuda başarılı teknik direktör ertuğrul sağlam ve ekibi bir yandan da genel menejer Mustafa topal Tff 1.ligde şampiyonluğa oynayacak bir takım için transfer çalışmalarını sürdürüyorlar.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım gelecek sezon öncesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla Samsunspor taraftarlarını heyecanlandırdı. Büyük başkan özellikte yabancı futbolcu transferlerini kendi özel jetiyle Samsun’a getireceğini be görkemli bir imza Töreni düzenleyeceğini belirtti.

Artık Samsunspor Avrupa kulüpleri ile aynı seviyelere geliyor. Kırmızı Şimşekler her geçen gün üstüne koyan kulüp geçme be finansal açıdan önemli bir kurum haline geliyor.

Belki de Türkiye‘de bir çok kulübe örnek olacak olan YılPort Samsunspor emin adımlarla yoluna devam ediyor. Gerek finansal yapı gerekse altyapıya yapılan yatırımlar bunları bize en iyi şekilde gösteriyor. Samsunspor’un sahaya çıkmasını ve hedeflerine ulaşmasını sabırsızlıkla bekliyorum ayağını yere sağlam basan ne yaptığını bilen kendinden emin bir başkan ve teknik eğitimmiz var tüm bu doğru parçaları bir araya geldiğinde Samsun’un değil Türkiye‘de Avrupa’da da son derece başarılı olacağına inanıyorum. HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.