Haberler

Samsung, Yeni Amiral Gemileri Galaxy S9 ve S9 Plus'ın Tanıtımını Yaptı

Güncelleme:

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, yeni amiral gemileri Galaxy S9 ve Galaxy S9+'ı resmen gün yüzüne çıkardı.

Aylardır beklenen an sonunda geldi çattı. Güney Koreli teknoloji devi Samsung, düzenlediği özel etkinlikte yeni amiral gemisi Galaxy S9 ve S9+'ı resmen tanıttı.

BÜTÜN SORULAR CEVAP BULDU

Telefonun birçok detayı esasen uzun zamandır biliniyordu. Samsung'a yakın kaynaklar, telefonun teknik özelliklerinden tasarımına kadar detayları paylaşmıştı. Samsung'un 'Unpacked' ismini verdiği resmi tanıtım etkinliğiyle birlikte akılda kalan soru işaretleri de giderilmiş oldu.

İşte telefonun özellikleri:

Samsung'un yeni Galaxy S9 ve S9+'da, geçtiğimiz yıl benimsediği çerçevesiz ekran tasarımını geliştirdiği dikkat çekiyor. Zira telefonda 5.8-inç ekran kullanılıyor ve Galaxy S9'un ekran/çerçeve oranı yüzde 84.2.

Telefonun arka yüzünde ise parmak izi sensörü kameranın yanından altına çekilmiş. Bu sayede insanların sensöre erişmesi çok daha kolay olacak gibi görünüyor.

Ekranı Corning Gorilla Glass 5 teknolojisi ile korunan S9, 1440x2960 piksel çözünürlüğe sahip. Telefonun ana ekran tuşu kısmında ise selefinde olduğun gibi 3D Touch teknolojisi bulunuyor.

Android 8.0 Oreo işletim sistemine sahip telefon, gücünü Samsung'un ürettiği Exynos 9810 yonga setinden alıyor. 8 çekirdekli bu işlemcinin performans çipleri 2.9 GHz gücünde.

Galaxy S9'un en büyük yeniliğinin kamerasında olduğu görülüyor. Zira telefonda 12-megapiksel çözünürlüğünde ve diyafram aralığı f/1.5 ile f/2.4 değişen bir kamera yer alıyor. Dual Pixel teknolojisinin kullanıldığı kamera, 4K çözünürlükte 30 fps video kaydı yapabiliyor. Ayrıca 960 fps ağır çekim desteği de sunuluyor.

4GB RAM belleğe sahip olan Galaxy S9'un, 64/128 /256 GB depolama seçenekleri bulunuyor ve microSD kart desteği ile bu rakam artırılabiliyor.

Telefonda selefiyle benzer şekilde 3000 mAh batarya bulunuyor. Bu batarya hızlı ve kablosuz şarj desteğine de sahip.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Samsung Teknoloji Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title