Samsung Galaxy Watch, İki Farklı Ebatta İki Farklı Tasarım ile Beraber Geliyor

8
6
3
0
0
Bugün yayınlanan bir FCC sertifikasında ortaya çıkan bilgilere göre yeni  Samsung Galaxy Watch, iki farklı boyutta ortaya çıkabilir.

Dün ortaya çıkan bir sızıntıda yeni akıllı saatin 1.19inç büyüklüğünde yuvarlak bir ekranı olacağından bahsedilirken, bugünse 1.3inç büyüklüğünde farklı ebatlara sahip başka bir saat ortaya çıktı. Bu doğrultuda bakıldığı zaman 48mm ve 43.4mm kasa çaplarında olmak üzere iki farklı ebata sahip Galaxy Watch modelinin tanıtılacağını öngörebiliyoruz.

Sızıntı konusu olan FCC belgelerinde iki farklı saatinde ebatları ve farkları kolayca anlaşılabiliyor. CAD çizimleri ile belli olan modellerden büyük Samsung Galaxy Watch’ın gövde şeklinde sportif bir duruşu olduğunu, küçük olan modelin ise değiştirilebilir kordonlar ile biraz daha geleneksel bir yapıya sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Her iki akıllı saat modelinde de aynı isim kullanılacak ve geniş LTE bantlarına yer verilecekken, 2.4GHz b / g / n Wi-Fi desteğinin iki modelde de bulunacağına kesin gözüyle bakılabilir. Bu saatlerden büyük olan SM-R805 model numarasına sahipken, küçük olan ise SM-R815 model numarasına sahip. Yeni Galaxy Watch modellerini tanıtım tarihlerine gelince. 9 Ağustos’ta tanıtılması beklenen Note 9 ile birlikte bu cihazları da görebilmemiz kuvvetle muhtemel ancak Berlin’de düzenlenecek olan IFA etkinliğinde Galaxy X ile ortaya çıkması da ihtimaller arasında.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/the_rumored_samsung_galaxy_watch_will_come_in_two_sizes_-news-32350.php
8
6
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
6
3
0
0