142644 phones news samsung galaxy s9 may have a notch of its own for a front mounted fingerprint scanner image1 koy7f0lgob 1

Samsung Galaxy A8, LG K10 ile CES’de Boy Gösterebilir!

Samsung tarafından yalanlana kadar Galaxy S9’un CES 2018’de yer alacağını düşünüyorduk. Bu düşünce Galaxy S9 özelinde olduğundan, Samsung’un CES’de hiçbir telefonu ile yer almayacağı anlamına gelmiyor.

Samsung; görüntüde modern olan ancak, daha uygun fiyata sahip düşük donanım seviyeli yeni bir modelini tanıtabilir. Keza LG’nin de bu yoldan gideceğini düşünürsek, K serisinden K10 ile karşımıza çıkabilir.

Samsung’un A Sersinin 2018 modeli olan Galaxy A8 ve A8+’ı bu hafta içinde çıkan sızıntılara mağruz kalmıştı. Galaxy S serisinin tasarım mimarisine sahip olan Galaxy A serisi cihazların ‘Infinity Display’ adı verilen bütünsel ekran tasarımı ile gelmesi söz konusu.

LG’nin orta seviye telefonu olan K serisinin modernleştirilmiş 2018 versiyonu ile sunulması bekleniyor. Özellik olarak bakıldığında ise 18:9 ekran oranı, çerçevesiz tasarım gibi özelliklerin bulunmayacak; 5.3 inç Full HD ekran, 1.2 GHz quad-core işlemci, 3 GB RAM, 32 GB hafıza kullanılması tercih edilecek gibi gözüküyor.

Yeni Modeller Ne Zaman Satışa Çıkacak?

Samsung Galaxy A8 ve A8+ ve. LG K10’un Ocak ayının sonunda, Kore’de satışa sunulması bekleniyor.