Kardeş Belediyeler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirildi. Samsun heyeti, toplantının ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan'ı ziyaret ederek, güç birliği fotoğrafı verdi

ÖNEMLİ MESAJLAR
Kardeş Belediyeler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleşti. AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen ve geniş katılımın olduğu toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli mesajlar verdi.

Samsun heyeti, toplantının ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ı ziyaret etti. Heyette; AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis ve belediye meclis üyeleri yer aldı.

Samsun Gazetesi