15 yıldır Samsun'da faaliyet gösteren Samsun Sinoplular ve İlçeleri Yardımlaşma Dayanışma Kültür Derneği olağan genel kurulu Tes-İş Sendikası toplantı salonunda yapıldı. 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program divanın teşekkülü ile devam etti. Divan Başkanlığını Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'nin yaptığı genel kurulda divan üyeliklerini Samsun Büyükşehir Belediyesi eski Genel Sekreteri Coşkun Öncel ve katip üyeliği ise Günay Sobacı yaptı. 
Faaliyet, denetim ve gelir gider raporlarının okunup oylandığı genel kurulda, daha sonra seçimlere gidildi. Genel kurula tek listeyle giden mevcut Başkan Gülser Övet Kesimal üyelerin tam desteğini alarak tekrar başkanlığa seçildi.

İŞTE YENİ YÖNETİM
Gülser Övet Kesimal başkanlığında oluşan yeni yönetimde şu isimler yer aldı: Günay Sobacı,  Aykut Üstün, Özgür Ermiş, Turgay Kahraman, Hüseyin Kaya, Salih Zeki Pişkin. Denetim kurulu: Şakir Beyazca, Cemil Ay, Cengiz Akgün.

Genel kurula katılan herkese teşekkür eden Samsun Sinoplular ve İlçeleri Yardımlaşma Dayanışma Kültür Derneği Başkanı Gülser Övet Kesimal, dernek olarak 15 yıldır tüm üyelerle birlikte güzel ve hayırlı işlere imza attıklarını söyledi. Derneğin 2004 yılında kurulduğunu hatırlatarak, hiçbir siyasi amaç gütmeden çatıştıklarını kaydeden Kesimal, genel kurulun hayırlı olmasını diledi. 

Kesimal: "Derneğimizin olağan genel kurulunu yaptık. Bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmayan Samsun Büyükşehir Belediyesi eski Genel Sekreteri Coşkun Öncel ve Atakum Belediye başkanımız sayın Cemil Deveciye, genel kurul için gelen tüm üye ve misafirlerimize çok teşekkür ediyoruz" dedi. 


 

Editör: Vitrin Haber