Haberler

Samsun'da çöpte bulunan parçalanmış cesetle ilgili Irak uyruklu 12 kişi gözaltına alındı

Güncelleme:

Samsun'da bir çöp konteynerinden belden aşağısı ve kolları olmayan ceset parçalarının bulunmasının ardından cesedin kayıp bölümleri de ortaya çıktı. Olayla ilgili Irak uyruklu 12 kişi gözaltına alındı.

Samsun'un İlkadım ilçesinde bir çöp konteynerinde bulunan cesetle ilgili 12 Iraklı gözaltına alındı. Ayrıca cesedin kayıp parçaları iki ayrı çöp poşeti içinde bulundu.

POLİS CESEDİN KAYIP PARÇALARININ BULUNMASI İÇİN ALARMA GEÇMİŞTİ

Samsun'da belediye işçileri çöp kamyonunu preslemeden önce kontrol ettikleri sırada poşetin içinde 40-45 yaşlarında bir erkek cesedi olduğunu fark etti. Yapılan incelemde cesedin kafasının ve gövdesinin poşet içinde çöp konteynerine atıldığı, belinden aşağısı ve kollarının ise kayıp olduğu anlaşıldı. Parçalanan cesedin geri kalan parçalarının bulunması için Samsun polisi alarma geçti. Şehirdeki bütün çöp konteynerinin içi ve çöp kamyonları ile çöp boşaltılan yerlerde arama başlatıldı.

CESEDİN KAYIP PARÇALARI BULUNDU

Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı mahalle bekçileri saat 21.30 sıralarında Reşadiye Mahallesi Çaykara Sokak üzerinde bir çöp konteynerini kontrol ettiklerinde iki ayrı çöp poşeti içinde cesedin kolları ve ve kayıp bacaklarını buldu.

GÖZALTINA ALINAN 12 KİŞİ DE IRAK UYRUKLU

Yapılan araştırmalar sonucu öldürülen kişinin Irak uyruklu olduğu öğrenildi. Cinayetler ilgili dün 7 kişi, bugün de bir eve düzenlenen operasyonda 5 kişi olmak üzere Irak uyruklu 12 kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Samsun'da çöpte bulunan parçalanmış cesetle ilgili Irak uyruklu 12 kişi gözaltına alındı

Samsun'da çöpte bulunan parçalanmış cesetle ilgili Irak uyruklu 12 kişi gözaltına alındı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İlkadım Samsun Irak Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (17)

COK. MILMISLER:

VATANIMIZIN HERYERINI. SARDILAR. SESIMIZI. DUYAN. VARMMMMMMIIIIII

56
4
yanıtYanıtla
MSDS:

Sanki bizim katiller nur nimet . . Katil her yerde katil var''mı bunun başka izah tarzı . . ?

yanıt9
yanıt25
Antepli:

Ankara Ankara duy sesimizi

yanıt19
yanıt0
:

KİMSE KENDİ KATİLİNİ ÖVMÜYOR ANCAK BİZ BAŞKA MİLLETLERİN OTELİ DEĞİLİZ KENDİ ÜLKELERİNDE ELLİ TÜRLÜ ŞEREFSİZLİK YAPIP BURAYI ÇOK SERBEST GÖRDÜKLERİNDEN AT OYNATMA YERİ OLARAK GÖRÜYORLAR. VE ORTA DOĞU BÜTÜN PİSLİĞİNİN HAŞMETİYLE ÜZERİMİZE GELİYOR. YETER DA İSTANBUL ANTALYA İZMİR ANKARA BUNLAR GİBİ YABANCI KAYNIYOR GİDİN AVRUPA''YA GÖÇMEN BÜROLARI VAR HER ZAMAN KONTROL ALTINDASINIZ YANLIŞ YAPAN YANAR MİSALİ HEP GÖZLER ÜZERİNİZDE AMA BİZ DE MAALESEF OLMADI OLMUYOR GELENE BUYUR DİYORUZ YETER DA

yanıt26
yanıt0
dino:

Atin Bu cellatlari Ülkemizden sesimizi duyan yokmu yeter artik gün gelcek ic savas cikarcak bunlar

42
1
yanıtYanıtla
Bıkkın:

Bu yabancıları ev satup günü kurtarmak için para kazanmak için o veya bu sebeple memlekete doluşturan ve göz yumanların 2 yakası 2 cihanda bir araya gelmesin MAHF OLDUK TOPLUMUMUZ ÇÜRÜYOR BU 3. DÜNYA ÜLKELERİNİN PİSLERİNDEN SEBEP...

30
2
yanıtYanıtla
Vatandas:

Ulkemiz araplarin coplugu oldu toptan gonderin bunlari, bunlar bizide keserler bir gun . Burasi bizim topraklarimiz derler !

18
0
yanıtYanıtla
Elbruz:

Arap olduklarini nereden anladiniz

yanıt1
yanıt9
ahmet:

Önce kendimize bakalım, hergün çıkan şu cinayet haberlerinden kaç tanesi yabancılara ait. hergün insanlar birbirlerini ölüdürüyor ülkemde yabancı olunca mı problem ?

4
14
yanıtYanıtla
yeter:

problem tabi ki seni akıllı. kendi cahillerimiz, canilerimiz yetmedi ithal ediyoruz

yanıt23
yanıt1
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title