banner388

Samsun'da 5 kişi FETÖ'den adliyede

Samsun'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan 5 kişi adliyeye sevk edildi.

Samsun'da 5 kişi FETÖ'den adliyede

Samsun'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan 5 kişi adliyeye sevk edildi.

17 Ocak 2020 Cuma 11:20
Samsun'da 5 kişi FETÖ'den adliyede

Samsun'un 3 ilçesinde düzenlenen eş zamanlı FETÖ operasyonda gözaltına alınan 5 kişi adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 14 Ocak'ta Samsun il merkezi, Bafra ve Çarşamba ilçelerinde eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda, ByLock kullandıkları, terör örgütüne müzahir sendika üyesi oldukları, Bank Asya'da katılım hesaplarının olduğu, terör örgütüne müzahir iş yerlerinde SGK kayıtlarının bulunduğu gerekçesiyle 7 kişi gözaltına alındı.

2 şüpheli mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 5 şahıs ise sorgularının ardından Samsun Adliyesine sevk edildi.

Nöbetçi mahkemeye ifade veren S.A. adlı şahıs tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderilirken, 4 kadın ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Son Güncelleme: 17.01.2020 17:37
Anahtar Kelimeler:
SamsunAdliyeFetö
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kerimcan 2020-01-17 12:31:24

Bu milletin aklinida aldiniz yalanlarinizla. Asil fetöcüler ekranlarda her gün. O muhterem hocam bilge insan diyenler, bitsin hasret diyenler nerde. Meclisi hocam hocam diye inletenler niye gozaltina alinamiyor. En çokda bizi enayi yerine koyuyorsunuz ya o zorumuza gidiyor. Cikin disari sorun halka asil fetöcü kim deyin sorun tabi sorabilirseniz...

Avatar
Resul 2020-01-17 11:47:51

Artin ne fetönüze ne darbenize ne de böyle yakalama kararlarina felan inanmiyoruz. Hepsi yalan hikayeimiş. 17 nisan referandumu geçsin diye imiş alayi. Herkwz sizi sizde bizi kandiriyorsunuz...

Avatar
kitap 2020-01-17 12:06:23

mühebbet verin