'Üretim bizim can damarımız'

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, "Üretirsek Türkiye kazanır, hepimiz kazanırız. Bunun için tüm sorunların çözümü noktasında seferber oluyoruz." dedi.

'Üretim bizim can damarımız'

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Ramazan Yıldırım'ı, Samsun sanayi esnafı temsilcileriyle ziyaret etti.

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Batı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Samangül ve yönetim kurulu üyesi Seymen Şimşek'i meclisteki ofisinde ağırladı. Samsun sanayi esnafının sorunları ve talepleri hakkında istişarelerde bulunulurken daha sonra Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Ramazan Yıldırım ziyaret edildi.

"ÜRETİRSEK HEPİMİZ KAZANIRIZ"

Samsun'un her alanda kalkınması, sorunlarını çözmesi, herkesimde interaktif ile büyük bir tetikleme sağlaması için yoğun çaba harcandığını ifade eden Yılmaz, "Kent genelinde üretimin artmasını, kalkınmanın en önemli anahtarı olarak görüyoruz. Bu noktada sorunların çözümü, eksikliklerin giderilmesi, yeni yatırımların yapılması, mevcutlarının geliştirilmesi için şehrimizin dinamikleri, temsilcileri ile sürekli istişare halindeyiz. Şehrimiz kalkınacaksa, gelişecekse bunu birlikte yapacağız. Bizim kısır çekişmeler, tartışmalarla işimiz yok. Hizmete odaklandık. Halkımızla, el ele gönül gönüle verdik mi herşeyi başarırız. Sayın kooperatif başkanı Samangül'e birlikte genel Müdürümüz Yıldırım'ı ziyaret ederek verimli bir toplantı gerçekleştirdik." dedi

Yılmaz, emekli olan Samsun Büyükşehir Genel Sekreteri Coşkun Öncel ve eşi Sema Öncel'i de meclisteki ofisinde ağırladı. Ayrıca, Konya'da bulunan Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Vakfı'nı (SOBE) ziyaret edilerek çalışmaları hakkında bilgi alındı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER