Samsun'da sürekli dövüldüğü gerekçesiyle eşinden boşanan genç kadın, halen kendisinin şiddete maruz kaydığını öne sürdü. Genç kadın, boşandığı kocasının arkadaşlarını tehdit ederek yerini öğrenmeye çalıştığını iddia etti.

ÇEVREMİ DE TEHDİT ETTİ

Eşi ile 2 ay evli kaldıklarını ve bu süreçte darp edildiği için ayrılma kararı aldığını ifade eden Deniz C., "Boşanma sürecinde bana bıçakla saldırması ve darp etmesi üzerine defalarca karakola ve savcılığa suç duyurusunda bulunmama rağmen henüz kendisine yasal bir işlem yapılmadı. Bu onu daha da canileştirerek arkadaşlarıma ve hatta öğrencime kadar ulaşıp tehditlerde bulundu. Benim yerimi öğrenmek için bir arkadaşımı oğlu ile tehdit etti. Diğer bir arkadaşımı, babasını diyalize götürürken bulmakla tehdit etti" dedi.

30 DİLEKÇEM VAR

Eski eşinin aile bireylerine ve yakın çevresine karşı tehditlerini devam ettirdiğini belirten Deniz C., "Savcılıkta yaklaşık 30 dilekçem var. Verilen uzaklaştırma kararını defalarca ihlal ederek benimle uğraşmaya devam etti. Bir arkadaşımı bıçak zoruyla kaçırarak benim yerimi öğrenmek için tehdit etti ve ben o arkadaşımla yeniden polise giderek ihbarda bulundum. Bana ulaşmak için tehdit, hakaret ve hatta alıkoyma eylemlerini bile gerçekleştiriyor" şeklinde konuştu.

ÖLMEK İSTEMİYORUM

Kaçarak ve saklanarak yaşamaktan yorulduğunu belirten genç kadın, "Tek amacı beni öldürmek. Ben yaşamak istiyorum. Yargılanmasının tutuklu devam etmesini istiyorum. Beni bulması an meselesi ve bu şekilde yaşamayı hiçbir kadın hak etmez. Yaklaşık 3 aydır ailemden ayrı, arkadaşlarımın yanında yaşamak zorunda bırakıldım. Sokağa çıkarken yanımda mutlaka bir çok arkadaşım ile birlikte hareket etmek zorunda kalıyorum" dedi.

Tayfur KARA