Samsun Haber: Yaklaşık 1 ay önce Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi Tendürek Dağı Bölgesi'nde terör örgütü PKK'ya yönelik yapılan operasyon sırasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Özdemir'in Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler imzalı şehitlik beratı, Terme'nin Sakarlı Mahallesi'nde ikamet eden ailesine teslim edildi.

UNUTMAK MÜMKÜN DEĞİL

Törene katılan yetkililer tarafından şehit berat ve onur belgesi teslim töreninden önce ailenin Ramazan Bayramı kutlandı. Duygusal anların yaşandığı törene; Kaymakam Emin Alıcı, Çarşamba İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ramazan Ünal, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme İlçe Jandarma Komutanı Nuh Yıldız ve askeri yetkililer katıldı.
Kaymakam Alıcı, "Evladımız Mustafa'nın şehit olması ile hepimiz büyük bir üzüntü yaşadık. Onu unutmak asla mümkün değil, sizin evladınız artık devletimizin de evladı oldu. Bu şehitlik beratını sizlere takdim ediyorum" dedi.

SAHİP ÇIKACAĞIZ

Şehit Mustafa Özdemir'in geride bıraktığı ailesi en değerli emanetlerimiz diyen Belediye Başkanı Şenol Kul, "Mustafamız vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü uğruna şehitlik mertebesine ulaşmıştır. Göstermiş olduğu yiğitlik ve cesaretle Türk milletinin varlığının birlik ve beraberliğinin ve vatan sevgisinin ölümsüz sembolü olarak hatırası sonsuza kadar kalbimizde yaşayacaktır" diye konuştu.