Samsun Haber: Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, vatandaşların Ramazan Bayramı'nı huzur ve güven içerisinde geçirebilmeleri için emniyet ve trafik tedbirlerine ilave olarak ek tedbirler aldıklarını söyledi.

SAMSUN'DA HER TÜRLÜ TERBİR ALINDI

Ramazan Bayramı öncesi ve bayram tatili süresince vatandaşların huzur, güven içerisinde ziyaretlerini ve alışveriş yapmalarını sağlamak, hırsızlık, yankesicilik, kapkaç gibi asayişe müessir olayların önlenmesi için gerekli tedbirlerin alındığı belirten Yavuz, "Şehir içi ve şehirler arası devlet karayollarında yaya ve araç trafiğine karşı her türlü tedbir alındı" dedi.

CAMİLERE ÖZEL EKİPLER

İl Emniyet Müdürü Yavuz, konuyla ilgili şu bilgileri verdi: "Havaalanı, gar ve terminal gibi yerlerde, kalabalık olan alışveriş merkezlerinin bulunduğu sokaklar, ana arterler, caddelerde ile mezarlıklarda, bayram süresince yaya devriye görevi için emniyet tedbirleri artırılmıştır. Ayrıca, bayram namazı süresince görevlendirilen özel ekipler camilerde görev yapacaktır. Bayram namazı sonrasında silah atılmak suretiyle meydana gelebilecek müessir olayların önlenmesi amacıyla önceki tarihlerde silahla ateş edildiği tespit edilen ve ateş edilmesi muhtemel mahalle, cadde ve sokaklara özel ekipler görevlendirilmiştir. Halkımızın huzur ve güven ortamında Ramazan Bayramı'nı geçirmelerini sağlamak için tedbirler artırılarak en üst düzeyde çalışmalarımız devam edecektir. Vatandaşlarımızın, her zaman olduğu gibi halkın huzuru ve güven ortamını bozacak davranışları bize bildirilmesini bekliyoruz" diye konuştu.

Tayfur KARA