Samsun Haber: Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde eğitim gören 3 öğrenci, yalnızca 20 lira ile çıktıkları yolculukta 16 otostop sonucu tam 4 şehir gezdi. İletişim Fakültesi son sınıf öğrencisi olan 3 arkadaş, üniversite yıllarından kendilerine unutulmaz bir anı bırakabilmek için çıktıkları gezide, eğlenceli vakit geçirdi.

YOLA ÇIK, YOL AÇIK

Okuldan çok samimi arkadaşları ile gerçekleştirdiği geziden unutulmaz anılarla döndüklerini belirten Halkla İlişkiler Bölümü öğrencisi Aslı Özel, "Yola çıktığımızda cebimizde sadece 20 lira vardı ama eğer yanınızda güvenebileceğiniz arkadaşlarınız varsa yol açık, yola çık" dedi.

İNSANIMIZ MİSAFİRPERVER

Ekonomik anlamda kaygıları bulunmadan yola çıktıkları için düzenledikleri gezinin daha eğlenceli hale geldiğini belirten Özel, "Konaklama veya yiyecek ihtiyacı giderme konusunda hiç sıkıntı çekmedik. İnsanımız misafirperver ve gittiğimiz her yerde çok güzel ağırlandık" ifadelerini kullandı.

BOLCA HATIRA İLE DÖNDÜK

Bir yolculukları sırasında tanıştıkları Murat isimli TIR şoförüne, şapkasının güzel olduğunu söyleyince şapkayı kendisine hediye ettiğini belirten Özel, "Yolculuk sırasında bir çok insan tanıdık ve hepsi ile birbirinden güzel arkadaşlıklar kurduk. İmkanımız olursa bu yolculuğu tekrar etmeyi düşünüyoruz" dedi.

Tayfur KARA