Canik Belediyesi'nin yerel yönetimde katılımcılığı sağlamak ve ortak çözümde buluşmak anlayışıyla hayata geçirdiği halk günü toplantılarında vatandaşlar, taleplerini Belediye Başkanı Osman Genç'e iletiyor.

TEŞEKKÜR EDİYORLAR

Başkan yardımcıları ve tüm birim müdürlerinin hazır bulunduğu toplantıda talepler ilgili müdürlüklere iletiliyor. Başkan-vatandaş arasında birebir görüşmenin sağlandığı halk gününde, bazı talepler anında yerine getirilirken, zaman gereken konularda ise hazırlanan form ile iş takibi gerçekleştiriliyor. Halk günü toplantısında, Başkan Genç'e belediye çalışmalarından dolayı teşekkür etmek üzere gelen vatandaşların da çokluğu dikkat çekiyor.

HALKIMIZLA İÇİÇEYİZ

13 yıldır halkla aralarına engel koymadıklarına vurgu yapan Başkan Genç, "Biz, her zaman halkımızın içinde olduk. Halk günü ile de yoğun programlardan dolayı görüşme imkanımız olmayan vatandaşlarımızla biraraya geliyoruz. Bu buluşmalarımız oldukça da faydalı geçiyor. Biz halkımıza hizmet için buradayız. Zaten halktan kopuk olan bir yöneticinin başarılı olması mümkün değildir. Halkımızla aramızda kapılar, duvarlar yok. Halkımızla içiçeyiz" dedi.

BİRLİKTE YÖNETİYORUZ

Şeffaf belediyecilik anlayışı gereği belediyenin kapılarını vatandaşlara her zaman açık tuttuklarını ifade eden Genç, "Esnaf ziyaretleri ve toplantıların yanı sıra sosyal medyada da her zaman halkımızla iletişim halindeyiz. Halk gününde ise vatandaşlarımız randevu almaksızın burada dertlerini ve taleplerini iletebilme imkanı buluyor. Biz de birim müdürlerimizle birlikte birinci ağızdan halkın sıkıntı ve beklentilerini alıyoruz. Şehrimizi halkımızla birlikte yönetmekten son derece memnunuz" diye konuştu.