Canik Belediyespor'un güzelliği ve yeteneğiyle dikkat çeken yeni transferi Tuğba Taşçı, yeni sezon hakkında iddialı konuştu.

Canik'e transferinde baş antrenör Mehmet Can Öztürk'ün büyük etkisi olduğunu ifade eden tecrübeli oyun kurucu, "Avrupa'da oynamak için Canik'e geldim. Samsunluların desteğiyle Avrupa'da başarılı bir takım olacağımıza inanıyorum" dedi

'AVRUPA İÇİN GELDİM'

Samsun Canik Belediyespor'un yeni transferi Tuğba Taşçı, tecrübesiyle mavi beyazlıların gelecek sezon hem saha içinde hem de saha dışında dümenine geçmeye hazırlanıyor. Yeteneği, güzelliği ve liderlik özelliğiyle Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin önemli oyuncularından Tuğba Taşçı, Canik'i Eurocup'ta hedefi olduğu için tercih ettiğini söyledi. Samsun'a gelmesinde en büyük etkenin baş antrenör Mehmet Can Öztürk olduğunu dile getiren güzel oyuncu, "Canik ligde tanıdığım bir takımdı. Avrupa'da oynayamak istediğim ve baş antrenörümüz Mehmet Can Öztürk hocam ile Beşiktaş'ta çalıştığım dönemde en iyi sezonlarımdan birini geçirdiğim için Samsun'u seçtim." diye konuştu.

'HEDEFİMİZ ÜST SIRALAR'
Yeni bir takım olmalarına rağmen hedeflerinin büyük olduğunun altını çizen Tuğba Taşçı, "Hedefimiz Eurocup'ta ve Türkiye Ligi'nde üst sıralarda yer almak. Ben başarılı olacağımıza inanıyorum. Yarı tecrübeli, yarı genç bir takımız. Saha içinde agresif yapıya sahibim. Ama takım arkadaşlarımla ilişkilerim hep iyi olmuştur. Tecrübe açısında genç arkadaşlarıma yardımcı olmaya çalışacağım. Fakat bu sezon bizim mutlaka seyirci desteğine ihtiyacımız var. Canik Avrupa'da ilk defa oynayacak. Samsunluların her maçımızda destek vermesini istiyoruz. Bize verecekleri destekle Samsun'u Avrupa'da başarıyla temsil edeceğimize inanıyorum." şeklinde konuştu.

'BASKETBOLA ODAKLANDIM'
Her maç öncesi dua ettiğini belirten tecrübeli oyun kurucu, babasının eski voleybolcu olduğunu ifade ederek, "Basketbolcu olmasaydım babamın etkisiyle voleybolcu olurdum. Basketbolu bıraktıktan sonra antrenör olmayı düşünmüyorum. Ama mutlaka basketbolun içinde olacağım. Menajerlik yapabilirim. Samsun'a geldikten sonra sosyal medyadan birçok mesaj aldım. Beni çok sevindirdi. Güzellik ile ilgili her kadının yaptığı cilt ve özel bakım yapıyorum. Farklı bir şey yapmıyorum. Özel hayatımda kimse yok. Tamamen basketbola odaklandım. Dövme yaptırmayı seviyorum. Vücudumda yedi tane dövme var ve hepsinin anlamı bende saklı." diye konuştu.

Tugay BAŞSAN