Öne Çıkanlar Fiat Ary Otomotiv miting kayıtları çeksiad tanıtım fimi çekmeköy chp adayı

Bu haber kez okundu.

Samsun Canik belediyesi hizmetlerini basına sundu

Teknolojiyi en iyi kullanarak hizmet ağını genişleten başarılı çalışmalara imza atarak her kesimin beğenisini kazanan Samsun Canik belediye başkanı Osman Genç İstanbul Medya derneğini ilçede misafir ederek yatırım hizmetlerini basın mensuplarına duyurdu. 

İLÇENİN HER NOKTASINA HİZMET GÖTÜREN BİR BELEDİYE

Canik Belediye Başkanı Osman Genç” İlçenin her noktasına hizmet götüren bir belediye olarak, uyguladıkları projelerle hem ilçenin gelişimini sağladıklarını hem de şehrin ekonomik zenginliğini artırdıklarını söyledi. Şehrin yaşam standardını yükselterek, Canik'i Türkiye'nin en hızlı değişim ve dönüşüm sağlayan ilçesi haline getirdik” dedi. 

MAKAM ODASINDA KAPI OLMAYAN BAŞKAN

Başkan Osman Genç “Bizim hizmet anlayışımızda vatandaşa kapı kapatılmaz dedik ve ilk seçildiğimiz günden bu güne makam odamızda kapımızı kaldırdık. Şeffaf bir belediye yönetmenin halk nazarında her daim bir karşılığının var olduğu anlayışı hiçbir zaman unutmadık” ifadelerinden bulundu. Canik halkı tarafından bir belediye başkanının kapısının olmaması ise halk nazarında tam not almış görünüyor.

ÖRNEK PROJELER CANİK BELEDİYESİNDE

Türkiye’nin en büyük imam-hatip lisesi olan Galip Öztürk Anadolu İmam Hatip Lisesi Canik belediyesinin girişimleri ve arsa tahsisi ile ilçede hizmet veriyor. Bunun yanısıra 15 Temmuz Şehitler Tepesi, Roman vatandaşlara özgü sosyal çalışmalar, Canik belediyesi Meydan Park çalışması gibi bir çok örnek hizmetler Canik belediyesinde vatandaşlarla buluşuyor.

SIVASIZ VE BOYASIZ EV BIRAKMIYORUZ

Ak Partili Canik belediye başkanı Osman Genç “Canik Belediyesi olarak ilçemizde dış cephesi yıpranan, sıvasız ve boyasız binaları modern bir görünüme kavuşturuyoruz. Pilot bölge seçilen Toptepe Mahallemizde başlattığımız ''Güzel Evim, Mutlu Geleceğim'' projesi ile 250 eve estetik görünüm kazandırdık. Ardından Hacı İsmail Mahallemizde projemize devam ettik. 400 sıvasız ve boyasız evi modern bir görünüme kavuşturduk. Yavuzselim Mahallemizde de 46 sokakta toplam 325 evimizin dışını güzelleştirdik. Hedefimiz; "Güzel Evim, Mutlu Geleceğim" projemizi tüm Canik'te uygulamak” dedi. 

BU ÜLKEYE HİZMET NOKTASINDA TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYANDAN ALLAH RAZI OLSUN

İstanbul Gazete- Radyo- TV ve İnternet Habercileri Derneği (İstanbul Medya) Başkanı Ali Rıza Yıldız “Bizleri misafir ederek kapılarınızı açtınız için değerli belediye başkanı Osman Genç ve başkan yardımcısı Alican Usta’ya teşekkür ederiz. Bu ülke için her kim ki taş üstüne taş koyuyor ise Allah razı olsun” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.