Ali Koç'tan Fenerbahçe için şampiyonluk ve 4. yıldız mesajı

Fenerbahçe Başkanı adayı Ali Koç, sarı-lacivertli kulübün gündeminde yer alan seçim hakkında konuştu.

Haber; Sporx.com
Sporx'e ücretsiz abone ol,ilk bilen sen ol!
Ali Koç'tan Fenerbahçe için şampiyonluk ve 4. yıldız mesajı
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
16 Ocak 2018 13:34
Son güncelleme 16 Ocak 2018 16:33
Fenerbahçe Başkanı adayı Ali Koç, sarı-lacivertli kulübün gündeminde yer alan seçim hakkında konuştu.

Fenerbahçe üyelerine seslenen Koç, "Seçimden önce bir önceliğimiz var bizim! Biz, şampiyon olmak zorundayız, 4. yıldızı takmak zorundayız. Bazı insanlar var, Fenerbahçe şampiyon olursa, 4. yıldızı takarsa sen başkan seçilmezsin falan diyorlar. Öyle düşünüyorsanız sakın bana oy vermeyin. Bu değişim için Fenerbahçe kaybetsin istiyorsanız sakın bana oy vermeyin, ben yanlış kişiyim. Sizin için doğru kişi ben değilim" ifadelerini kullandı.

ALİ KOÇ'UN DİĞER SÖZLERİ ŞU ŞEKİLDE;

"Biz adaylığımızı açıkladıktan sonra 'seçilseydik ne yapardık' üzerine çalıştık. Çağın gerekliliklerine göre yönetilen bir spor kulübünün kurumsal yapısı nasıl olmalı, altyapı nasıl yönetilmeli, scouting ekibi nasıl kurulmalı bunları inceledik.

Önemli liglerdeki önemli kulüpleri ziyaret ettik. Fenerbahçemizin bu alanlardaki mevcut durumu ne, dünyanın önde gelen kulüplerindeki mevcut durum ne; anlamak için karşılaştırmalar yaptık. Spor ile alakalı konferanslara gidiyoruz, gündemi en yakından takip ediyoruz. Bazı alanlarda bir takım hukuki çalışmalarımız devam etmekte.

Bundan sonraki süreçte de Şubat ortasında resmi olarak sahaya inip temaslara başlayacağız, kongre üyelerimiz ve taraftarımızla bir araya gelip onları dinleyeceğiz, istişarelerde bulunacağız.

Bugüne kadar mali anlamda hep günü kurtarma noktasında kalındı ve bugün mali anlamda zor durumdayız. Bu sarmaldan çıkmamız gerekiyor.

Geleceğin Fenerbahçe'si için harekete geçmenin Tam Zamanı Şimdi diyerek profesyonel ekiplerce yapılan çalışmalarından bahseden Ali Koç, üyelerimiz ve taraftarlarımızdan kendisine gelen soruları da yanıtladı. Karşılıklı görüş alışverişlerinin yapıldığı toplantıda, üyelerimizden önümüzdeki dönem için birçok davet geldi.

Görüşmelerimiz devam edecek. Şuan için sadece davetlere katılım gösteriyoruz. Kısa bir süre içerisinde biz de buluşmalar organize edeceğiz. Kulübümüzün her birimizin desteğine ihtiyacı var, bu yıl şampiyonluklarla dolu bir yıl olsun"



GÜNÜN İLGİ ÇEKEN VİDEOSU
Tümü
 Reklam