Şampiyon kupasına kavuştu!

Hafta sonu 2. Amatör Küme B Grubu'nda şampiyonluğu garantileyen Abdullahpaşaspor düzenlenen törenle kupasına kavuştu

Şampiyon kupasına kavuştu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Kağan İnal

2. Amatör Küme Futbol Ligi’nde 9. hafta müsabakaları tamamlandı. A ve B gruplarında oynanan karşılaşmalarda fileler toplam 15 kez havalandı. Haftanın en farklı galibiyetini Galatakent karşısında 5-0’lık galibiyet elde eden Şekerspor aldı. En gollü maç ise şampiyon Abdullahpaşaspor ile Arıcak Trabzon Gençlikspor ekipleri arasında oynandı. Futbolseverlerin 6 gol gördükleri mücadele 3-3’lük eşitlikle sona erdi. Bu sonuç aynı zamanda sezonun ilki de oldu. Geride kalan 8 maçta bileği bükülmeyen ve çıktığı her karşılaşmayı kazanan Abdullahpaşaspor, 2017-2018 Futbol Sezonu’nun ilk beraberliğini alarak ilk puan kaybını yaşadı.

Şampiyon olan kırmızı-beyazlı ekip, maç sonu düzenlenen törenle kupasına kavuştu. Kupa töreninin ardından büyük coşku yaşayan teknik heyet, yönetim ve futbolcular, davul klarnet eşliğinde halaylar çekti.

Öte yandan A Grubu’nun lideri Arıcakspor geride kalan haftalarda henüz yenilgi almamıştı. 8 haftada 6 galibiyet ve 2 beraberlik alan Arıcak ekibi, bu hafta Mornikspor ile karşı karşıya geldi. Güçlü takım rakibini 3-0 mağlup ederek 9. haftayı da kayıpsız geçti.

SEZON BİTİYOR

Geride kalan 9. haftanın ardından sezonun son maçları önümüzdeki hafta oynanacak. 6’şarlı 2 grup halinde başlayan yeni sezonda Harput Sağlıkspor ligden ihraç edilmiş, Galatakent ve Mornikspor’un 3’er puanları silinmişti. Yeni sezonda Abdullahpaşaspor şampiyon olurken, ligin son maçları Pazar günü oynanacak ve 1. Amatör Küme’ye yükselecek son takım son hafta belli olacak.

9. HAFTA SONUÇLARI

Arıcak Trabzon Gençlik 3-3 Abdullahpaşaspor

Galatakent 0-5 Şekerspor

Baskil Şafakspor 0-1 Beyhan Belediyespor

Arıcakspor 3-0 Mornikspor

SÖZ BAŞKAN EVSEN'DE

1. Amatör Küme’ye yükselmeyi başaran Abdullahpaşaspor’da Başkan Ferhat Evsen açıklamalarda bulundu.

Haftasonu oynanan Arıcak Trabzon Gençlik maçıyla kupasına kavuşan Abdullahpaşaspor’da coşku tavan yaptı. Maç sonu düzenlenen kupa törenine Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, Rüstempaşaspor Kulüp Başkanı Hamit Erulaş, Esnaf ve Sanatkar Kredi ve Kefalet Koopertatifi Başkanı Turan Kurnaz, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Eski Yöneticisi İsrafil Başar, Artı Market İşletmecisi İş Adamı Murat Öz, Misaş Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkan Aytunç Sunguroğlu, futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler katıldı.

 

BÜYÜK COŞKU YAŞANDI

Törende kupa takım kaptanı ve Başkan Ferhat Evsen’in ellerinde havalandı. Büyük coşku yaşanırken, davul ve klarnet eşliğinde Abdullahpaşalılar ve davetliler halaylar çekip büyük coşku yaşadı. Objektiflere ilginç anlar yansıtırken takım kaptanı futbolcu arkadaşları tarafından havaya fırlatıldı. 2017-2018 Futbol Sezonu Abdullahpaşaspor şampiyonluk kupasını müzesine götürdü.

“ÇOK ŞÜKÜR HEDEFİMİZE ULAŞTIK”

Sezona şampiyonluk parolasıyla başladıklarını ifade eden Abdullahpaşaspor Kulüp Ferhat Evsen, zor bir yılı başarıyla geride bıraktıkları için mutlu olduklarını ifade etti. Başkan Evsen, “Bu sezon güzel başarılar elde ettik. Sezona iddialı bir şekilde başlamıştık. Kadromuza önemli takviyelerde bulunmuştuk. Sezon başında da şampiyonluk hedeflemiştik. Çok şükür bu hedefimize ulaştık ve bunun mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

“TRANSFER İÇİN AKLIMIZDA İSİMLER VAR”

Önümüzdeki sezon 1. Amatör Lig’de mücadele edeceklerini hatırlatan Başkan Evsen, “bir süre bu sezonun yorgunluğunu attıktan sonra yeni lig için çalışmalara hızlı bir şekilde başlayacağız” dedi. Transfer çalışmaları kapsamında bazı isimlerin gündemlerinde olduğunu kaydeden Evsen; “Bu sezon oldukça yorucu geçti. Tatlı bir yorgunluk. Bu yorgunluğumuzu bir süre dinlenerek geçireceğiz. Daha sonra hızlı bir şekilde yeni lig ve yeni sezon hazırlıklarımızı gerçekleştirmeye başlayacağız. Transfer konusunda aklımızda olan bazı oyuncular var. Teknik direktörümüzün raporu doğrultusunda bu isimleri kadromuza katmayı hedefliyoruz. 1. Amatör Lig’de gücümüze güç katarak iddialı bir yıl geçirmeyi umuyoruz” şeklinde konuştu.

“ABDULLAHPAŞALILAR DESTEK OLSUN”

Önümüzdeki sezon en az final oynamayı hedeflediklerini aktaran Abdullahpaşaspor Kulüp Başkanı Ferhat Evsen; “Bu sezonki başarımızı perçinlemek için önümüzdeki sezon da iddialı olarak başarılar elde etmeliyiz. Gelecek sezon eğer başarılı olamazsak bu lige çıkmamızın da hiçbir anlamı kalmayacak. Dolayısıyla güçlendireceğimiz kadromuzla birlikte önümüze hedefler de koyacağız. Bu hedeflerin en önemlisi ligde en az final oynamaktır. İnşallah bu amacımıza da ulaşabiliriz. Tabi ki bizim için yeni bir lig. Bu sezondan daha zor ve çetin bir yıl olacağını biliyoruz ve hazırlıklarımızı da bu yönde gerçekleştireceğiz. Önümüzdeki sezon da taraftarımızdan destek bekliyoruz. Ayrıca gelecek yıl Abdullahpaşa Mahalle sakinlerimizi de takımlarına sahip çıkmaya davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.

 Öte yandan Başkan Evsen; “Desteklerinden ötürü MARED Başkanı Mahmut Kahraman, Rüstempaşaspor Kulüp Başkanı Hamit Erulaş, Mücahit Biçe', Zeki Bulut beye, Mehmet Selim Demir beye, kupa töreninde aramızda bulunan herkese, futbolcularımıza ve teknik heyetimize teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.