ŞAMPİYON KÖFTE FARKLI LEZZETİYLE GÜNDEMDE

ŞAMPİYON KÖFTE FARKLI LEZZETİYLE GÜNDEMDE

Sungurlu’da 2019 yılında hizmete giren Şampiyon Köfte adlı iş yeri kısa sürede vatandaşların ilgisini kazanmayı başardı.

10 Şubat 2020 - 08:58

Şampiyon Köfte adlı iş yeri sahibi Abdullah Kıvrak, muhabirimize yaptığı açıklama da, iş yerlerini Kasım ayında devraldıklarını söyleyerek, tüm ilçe halkını farklı lezzetlerini tatmaya beklediklerini belirtti.

Genç girişimci Abdullah Kıvrak, Şampiyon Köfte olarak Sunguroğlu Mahallesinde bulunan Belediye İş Merkezi’nin alt katında hizmet verdiklerini ifade etti.  

Kıvrak, iş yerlerinde ızgara köfte, sucuk, tavuk ve ciğeri ekmek arası olarak, tost, katmerli tost, menemen, tavuk saç, et saç ve kahvaltı çeşitlerini müşterilerine sunduklarını aktardı.

Amaçlarının her zaman kalite ve hijyen olduğunu ifade eden Kıvrak, yapılan kontrollerde temizlik bakımından ‘hijyen belgesi’ aldıklarını dile getirdi.

“KÖFTE VE SUCUKLAR TAMAMEN DANA ETİNDEN YAPILMAKTADIR”

Kıvrak, köfte ve sucuklarının yüzde yüz dana etinden yapıldığını anlatarak, şöyle devam etti, “İşletmemize gelen her bir müşterimizin gönül rahatlığıyla, istediği gibi yemek yemesi için elimizden geleni yapıyoruz.

İş yerimizde kullandığımız et ve et ürünlerini en kalitelisini kullanmaya özen gösteriyoruz. Hizmet kapsamında müşterilerimize sunduğumuz gıda ürünleri denetimlerden geçerek bize kadar ulaşıyor. İş yerimizde bulunan köfte ve sucuklar tamamen dana etinden yapılmaktadır. Yapılan kontrollerde iş yerimizin temizliğinden dolayı hijyen belgesi almaya hak kazandık. Kısa sürede bizleri tercih eden Sungurlu halkına desteklerden dolayı teşekkür ederiz. Amacımız her zaman müşteri memnuniyeti, her zaman güvenli hizmettir.”

“ŞAMPİYON CİĞER OLARAK LEZZETİMİZDEN ASLA TAVİZ VERMEYECEĞİZ”

Kalite anlayışlarını her zaman önemseyeceklerini ifade eden Abdullah Kıvrak, “Şampiyon Köfte olarak lezzetimizden asla taviz vermeyeceğiz. Biz insanların buraya farklı lezzetimizi tatmaya gelerek güzel bir zaman geçirmesini istiyoruz.  Farklı damak tatlarına hitap eden nezih bir işletmeyi Sungurlu’ya kazandırdık. Menümüzde yer alan farklı lezzetlerimiz hemşehrilerimizin damak tadına uygun olarak hazırlanıp servis ediliyor. Özel kasabımızdan günlük olarak temin edilen etlerimiz ile her daim taze ve leziz et ve ciğerlerimizi müşterilerimize sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.    

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SUNGURLU’DA KIZILAY BUTİK AÇILDI…
SUNGURLU’DA KIZILAY BUTİK AÇILDI…
ONURSAL BAŞKANA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…
ONURSAL BAŞKANA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…