• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şamil Tayyar, o ismi örnek göstererek paylaştı: Partiyi yanıltanlar hesap verdi mi?

Yeniakit Publisher
2020-02-20 16:35:00 -
Şamil Tayyar, o ismi örnek göstererek paylaştı: Partiyi yanıltanlar hesap verdi mi?

AK Parti eski milletvekili Şamil Tayyar, Afyonkarahisar Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan'ın AK Parti'ye katılmasına dikkat çeken bir yorum getirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afyonkarahisar Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan, Bilecik Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Bilecik Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Sakarya Pamukova Belediye Başkanı İbrahim Güven Övün ve Siirt Baykan Veyselkarani beldesi Belediye Başkanı Murat Akgün'ün AK Parti'ye katıldıklarını açıklayarak, bu belediye başkanlarına parti rozetini dün taktı.

AK Partili eski vekil Şamil Tayyar, Afyonkarahisar Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan ile ilgili olarak önemli bir detayı duyurarak partililere eleştiride bulundu.

Şamil Tayyar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda," 2014’de Ak Parti’den Afyon Bolvadin Belediye Başkanı seçilen Fatih Kayacan, 2019’da aday gösterilmedi. Bağımsız girdi ve Ak Parti adayına 14 puan fark atarak yeniden seçildi. Yeniden yuvaya döndü, Ak Parti rozeti taktı. Partiyi yanıltanlar hesap verdi mi, maalesef" dedi.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Tek lider REİS

Bir çok kaybedilen yerde seçmenler malesef bildiği halde yolun üzerine takoz kütük olanları kaldırıpta yolu açamadı taaaaa yukarılara ayıktırmak için kimseye ulaşamadı inşallah önümüzdeki seçimlerde aynı yapmazlar

Vahap Kalyoncu

Şamil tayyarın dediği gibi birçok yerde seçim kaybedildi mesela Rizenin Çayeli ilçesi(gerçi mhp aldı) ak partının kalesi idi yenilginin hesabını kimse sordumu hayır ee işte böyle böyle zayıflıyoruz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23