MENÜ

Samet hocaya özür borcu

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Geride kalan sezona baktığımızda, Kartal’ın sadece sahası yoktu! Yönetim en fazla iki ay geriden oyuncuların paralarını ödedi. Bilic’in istediği tüm futbolcular getirildi. Hırvat hocanın istemediği tek bir isim vardı: Demba Ba. O’nu da başkan aldı. Bilic’in; saha içinde genç, dinamik, kulübede ise ele avuca sığmayan zengin seçeneği mevcuttu, kullanmadı. Ama kulüp bazında hiç bir başarısı olmayan Hırvat çalıştırıcı, Moskova’dan olduğu gibi, İstanbul’dan da arkasına ‘teneke bağlanıp’ gönderildi. Hani bir laf var; gelen gideni aratır diye. Samet Aybaba. Feda sezonunda takımın başına geçti. En iyi oyuncusu Fernandes idi. Takımın parası ödenmez, transfer yapılmaz bir haldeydi. Sadece stadı vardı. O kadar. McGregor, Dentinho. Escude, Sinan Kurumuş, Mehmet Akyüz, Gökhan Süzen, Mehmet Akgün, Hasan Türk, Erkan Kaş, Muhammed, Holosko, sakat Almeida ve 7 ay ayağına top değmeyen Niang ile takımı üçüncü yaptı. Önümüzdeki çerçeveye baktığımızda, başta Bilic olmak üzere, Aybaba’ya hepimizin özür borcu var! Yeni hoca için Lucescu ve Şenol Güneş masada. Beklenti, görev alacak olanın bu geleneği bozması. Yeni başlangıcı umutla bekliyoruz.

Cenk’in isyanı

Bu arada dün gece ligin son maçı vardı Ankara’da... Yeterince şans verilmeyip, belki de şampiyonluk treninin kaçmasına neden olan yanlış tercih kurbanı Cenk Tosun oynadı. Ceza alanı içinde gol vuruşu en iyi isimlerin başında gelen gurbetçi futbolcu 42’de şık vuruşla ilk yarının skorunu belirledi. İki takım hiç sıkmadı! Maç bitse de, bavulu toplayıp tatile gitsek havasında ‘angaryadan’ dakika geçirdiler.

Dramatik veda

Biliç kendisi gibi, son maçına çıkan Sivok’u oyundan alıp alkışlattı. Çek oyuncu tribünlere el sallayarak veda etti. Tecrübeli savunmacı bugün yönetimin vereceği plaket ile tesislerden ayrılacak. Maçın ikinci yarısında futbol adına mücadele yoktu. El Kabir’in vuruşunda savunmadan seken top üst direkten döndü. Daha sonra ise Oğuzhan, skoru 2-0’a taşıdı. Maçta son noktayı ise Çağrı koydu: 2-1. Son dakika içinde kafa ile takımının tek sayısını kaydetti. Maçın bitiminde kaleci Ferhat’ın, gol sonrası kendisine laf atan Oğuzhan’ın üstüne yürümesi sahayı karıştırdı. Bu olay hiç yakışık almadı.

YORUM YAZ