Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman Yalova Jandarma Alay Komutanlığı'nı ziyaret ederek burada vatani görevini yapan Mehmetçiklerle birlikte karavana alıp iftar yaptı. Salman'a Yalova Jandarma Alay Komutanı Albay Osman Arslan da eşlik etti. 
Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Yalova Jandarma Alay Komutanı Albay Osman Arslan'ın daveti üzerine Yalova'da vatani görevini yapan Mehmetçiklerle iftar yaptı. Alay Komutanlığına gidişinde Yalova Jandarma Alay Komutanı Albay Osman Arslan tarafından karşılanan Salman iftar vaktine kadar, Arslan'la sohbet etti. Ardından yemekhaneye geçen Salman ve Arslan askerlerin yediği karavanadan alarak Mehmetçiklerle birlikte aynı masaya oturdular. Ezanın okunması sonrasında askerlerle birlikte yemek duası eden Salman ardından oruç açtı. Vatani görevini yerine getirmek için Yalova'da bulunan askerlerle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, "Mehmetçik bu vatanın ve halkın en büyük güvencesidir. Canını vatanı ve milleti için seve seve veren Türk askeri bu nedenle her zaman halkının kalbinde ayrı bir yerde olmuş ve öyle muamele görmüştür. Bugün askerimiz doğuda, güneydoğuda terörle mücadele için yine canını ortaya koyuyor ve terör belasını bu ülkeden silmek için olanca gücüyle mücadele veriyor. Ülkemiz terörle mücadelesinde mutlaka galip gelecek ve o bölgeler teröristlerden temizlenecektir. Ben bugün askerlerimizle birlikte iftarda bir arada olmaktan ve oruç açmaktan çok büyük bir mutluluk ve onur duydum. Allah sizlerin yardımcısı olsun" dedi. 
Yalova Jandarma Alay Komutanı Albay Osman Arslan ise Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'a kendileri ile birlikte iftar yaptığı için teşekkür etti. İftar sonrasında askerlerle birlikte çayını yudumlayan Salman uzun uzun sohbet etti. 
Editör: TE Bilişim