Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Yalova Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği yöneticileri ile bir araya geldi. Yalova gündemi ve esnafın taleplerinin görüşüldüğü toplantının daha sık periyotlarla yapılması kararlaştırıldı. Belediye Başkanı Vefa Salman, kendisinin de esnaflıktan geldiğini ve onların dertlerini bildiğini belirterek "Esnaf temsilcilerinin bizlere aktarmış olduğu talep ve sorunları önemsiyoruz" dedi.
Yürüyen Köşk’te yapılan görüşmeye Odalar Birliği ile Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hüseyin Çetin, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Mutlu, Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Şenol Ulutürk, Bakkallar, Büfeciler ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Başkanı Faik Gülhan katıldı. Yalova esnafının sıkıntılarının da görüşüldüğü toplantıda esnaflıktan geldiğini belirten Başkan Salman; “Esnaf Sanatkarlar Kooperatifinde de görev aldım. Esnafımızın dertlerini çok iyi biliyorum. Kentimizde ticari hayatı canlı tutma gayreti içerisindeyiz. Bu nedenle esnaf temsilcilerinin bizlere aktarmış olduğu öneri ve talepleri önemsiyoruz” dedi.
Birlik Başkanı Hüseyin Çetin olumlu bir toplantı yaptıklarını belirterek şunları dile getirdi; “Esnaf olarak karşılaştığımız her güçlükte yanımızda olan Belediye Başkanımız ile daha sık bir araya gelerek hem kentimizin gündemini hem de esnafımızın sıkıntılarını konuşacağız. Esnaf Odaları olarak kentimizin yararına olan her hizmette Belediye Başkanımızın yanındayız, destekçisiyiz” dedi.

Editör: TE Bilişim