SALİM ARITAŞI

Keşan halkından Merhum Kadir Arıtaşı'nın oğlu, Hilmiye Arıtaşı'nın eşi, Melisa Ak'ın babası, Ahmet Ak'ın kayınpederi, İbrahim ve Ahmet Arıtaşı, Hatice Kuşkonmaz, Kadriye Abacı, Fehime Yıldırır, Bahriye Donduran'ın kardeşleri olan Salim Arıtaşı vefat etti.
Salim Arıtaş,  dün ikindi vaktinden sonra Çamlıkent Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.

Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

REMZİ SIRLAN

Enez Çavuşköy halkından Merhum Rakıp ve Zeynep Sırlan'ın oğlu, Merhum Fevzi, Mestan Sırlan, Hamza Sırlan'ın kardeşi, Semra Mete, Selma Sakarya'nın babası, Selçuk Mete, Kerim Sakarya'nın kayınpederi, Münire Sırlan'ın eşi olan Remzi Sırlan vefat etti.

Remzi Sırlan, dün öğle vaktinden sonra Cumhuriyet Mahallesi Özkaya Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Enez Yolu Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

AKİF DOĞAN ERDİM

Keşan halkından Emekli Öğretmen Perihan Erdim'in eşi, Nazlıgül Boztaş, Refik Erdim, Nilüfer Karaca'nın babaları, Mert, Melike, Sami'nin kayınpederleri olan Emekli Muhasebeci Akif Doğan Erdim vefat etti.

Akif Doğan Erdim,  dün öğle vaktinden sonra Yukarı Zaferiye Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.

Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.