SALİHLİ ALAŞEHİR'DEN MORAL ALMAK İSTİYOR

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.02.2017 - 11:16, Güncelleme: 25.02.2017 - 11:16
 

SALİHLİ ALAŞEHİR'DEN MORAL ALMAK İSTİYOR

Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, kendi evinde konuk edeceği Alaşehir Belediyespor’u yenerek moral bulmak istiyor.
Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubunda mücadele eden ve 23. haftada konuk olduğu Manisa Büyükşehir Belediyespor’a 3-1’lik skorla kaybeden Salihli Belediyespor, ligin 24. hafta karşılaşmasında Alaşehir Belediyespor’u konuk edecek. Baş Antrenör Bora Şensoy ile Yardımcı Antrenörler Serdar Semerci ve Burak Simit yönetiminde Belediyespor tesislerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan Yeşil-Beyazlılar, Alaşehir Belediyespor karşılaşmasından galibiyet alarak mutlu ayrılmayı hedefliyor. Belediye Spor Salonunda Pazar günü saat 14.00’te başlayacak olan karşılaşmaya tüm sporseverleri davet eden Baş Antrenör Bora Şensoy, “Bizlere her zaman gönülden destek olan tüm taraftarlarımızı Alaşehir maçına davet ediyorum ” dedi. Karşılaşma öncesi, Salihli Belediyespor grupta 29 puanla 9. sırada yer alırken, Alaşehir Belediyespor ise 52 puanla 3. sırada bulunuyor.
Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, kendi evinde konuk edeceği Alaşehir Belediyespor’u yenerek moral bulmak istiyor.
Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubunda mücadele eden ve 23. haftada konuk olduğu Manisa Büyükşehir Belediyespor’a 3-1’lik skorla kaybeden Salihli Belediyespor, ligin 24. hafta karşılaşmasında Alaşehir Belediyespor’u konuk edecek. Baş Antrenör Bora Şensoy ile Yardımcı Antrenörler Serdar Semerci ve Burak Simit yönetiminde Belediyespor tesislerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan Yeşil-Beyazlılar, Alaşehir Belediyespor karşılaşmasından galibiyet alarak mutlu ayrılmayı hedefliyor. Belediye Spor Salonunda Pazar günü saat 14.00’te başlayacak olan karşılaşmaya tüm sporseverleri davet eden Baş Antrenör Bora Şensoy, “Bizlere her zaman gönülden destek olan tüm taraftarlarımızı Alaşehir maçına davet ediyorum ” dedi.
Karşılaşma öncesi, Salihli Belediyespor grupta 29 puanla 9. sırada yer alırken, Alaşehir Belediyespor ise 52 puanla 3. sırada bulunuyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.