Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Halk Eğitim Merkezi de yaptığı örnek çalışmalarla bu önlemlere katkı sunuyor. Merkeze bağlı Usta Öğreticiler tarafından maske üretimi yapılıyor. Okul Aile Birliği Başkanı Süreyya Aydın tarafından tedarik edilen maske yapımına uygun kumaşlar gönüllü Usta Öğreticiler tarafından maskeye dönüştürülüyor. Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Ak Parti Of İlçe Başkanı M. Hakan Terzioğlu Of Halk Eğitim Merkezinde maske üretimi yapan Usta Öğreticileri ziyaret etti. Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Onur Artan tarafından karşılanıp çalışmalar tanıtıldı. Kaymakam Eyüp Fırat,” Ülkemiz ve dünya zor günlerden geçiyor. Bu zor günleri hep birlikte aşacağız. Sizler de önemli dayanışma örneği göstererek maske üretimi yapıyorsunuz. Emeklerinize sağlık. Allah hepinizden razı olsun. İnanıyorum ki bu dayanışma ruhu ile bu sorunu da aşıp daha güzel günler göreceğiz millet olarak. Gayret, fedakârlık ve çalışmalarınız nedeniyle sizleri tebrik ediyor, başarılar diliyorum.” dedi. 



İyi Ki Sizler Gibi Güzel İnsanların Hizmetkârıyım

Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu da yaptığı konuşma da, “ Her zaman olduğu gibi kadınlarımız yine bu zor günlerimizde öncü oldular. Sizleri tebrik ediyorum. Gösterdiğiniz bu dayanışma bilinci ülkemizin geleceğinde önemli rol oynayacaktır. Bizler de maddi ve manevi olarak her zaman sizlerin yanınızda olmaya devam edeceğiz. İyi ki sizler gibi güzel insanların hizmetkârıyım. İyi ki sizlerden biriyim. Rabbim hepinizden razı olsun. İşinizde kolaylıklar diliyor, sizleri Allaha emanet ediyorum.” diyerek düşüncelerini ifade etti.

Of Farkını Gösterdi

Ak Parti Of İlçe Başkanı M. Hakan Terzioğlu da yaptığı konuşmada, “ Of bir kez daha farkını gösterdi. Bu zor günlerimizde hanım kardeşlerimiz emeklerini ortaya koydu. Hanım kardeşlerimizin ürettikleri maskeler tek seferlik değilmiş. Kullanınca yıkıyor, ütülüyor yine kullanabiliyormuş. Bu da güzel bir özellikmiş. Kendilerine teşekkür ediyorum. Rabbim kendilerinden razı olsun. Emeklerini zayi etmesin.” şeklinde konuştu.  Of Halk Eğitim Merkezinde iki atölye sınıfta ; Ayla Yazıcı, Hediye Hacımahmutoğlu,  Keziban Bekleyiş, Melihat Demir Yıldırım, Şengül Somuncu, Zeynep Day, Semra Eroğlu, Zeynep Ak, Leyla Birlik adlı Usta Öğreticiler tarafından Günlük 350-400 adet üretilen maskeler 20’şerli paketlenerek Of’taki kamu kurumlarına dağıtılacak.
 
Editör: TE Bilisim