Sakaryaspor -Karşıyaka Lig Maçı Gebzede Oynayacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye 2.liginde Mücadele edecek takımımız Sakaryaspor Yeni stadın çimlerinin maçın oynanmasına elverişli hale gelmemesinden dolayı ilk hafta maçını Gebzede oynayacak.

Sakaryaspor Kulübünce yapılan açıklamada;

KULÜBÜMÜZÜN KONU HAKKINDAKİ DEĞERLENDİRMESİ

Başkanımız İsmail Gürses ve yönetim kurulu üyelerimizin, seçilmiş oldukları ilk günden beri, Şehrimizin tüm dinamiklerini ve tüm bürokrasiyi harekete geçirmek suretiyle, Stadyum inşaatını ve faaliyetini kontrol ederek; Stadyumda HİBRİT ÇİM uygulanması gerektiğini, eksik olan tüm kablolamaların yapılması gerektiğini ve bunun gibi tüm eksikleri tespit edip defalarca kamuoyu bilgisine sunmasına rağmen, ne yazık ki stadyum inşaatının sezonun ilk maçına, elimizde olmayan bu teknik sebeplerden ötürü yetişmediğini görmek çok üzücüdür! Önceki Sakarya Valisi Hüseyin Avni COŞ, Sayın Sakarya Milletvekilleri ve Değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu ile AKP il başkanı Fevzi Kılıç’ın katılımlarıyla 27.03.2017 tarihinde  Yeni Stadyumda düzenlenen kahvaltılı toplantıda, eksiklerin tespit edilip, uyarıların yapılmasına rağmen sonuç alamamış olmak ve taraftarımızı tek hedefi şampiyonluk olan takımımız ile ligin ilk maçında Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu’nda kavuşturamamak bizleri derinden yaralamıştır.

YENİ SEZONUN AÇILIŞ MAÇI NE ZAMAN? NEREDE OYNANACAK?

TFF 2.LİG BEYAZ GRUP 1.HAFTASINDA, TAKIMIMIZ KARŞIYAKA İLE 15.462 KAPASİTELİ GEBZE ALAETTİN KURT STADYUMU’NDA  26.08.2018 CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 17:00‘DE OYNANACAKTIR.

GEBZE STADYUMU NEREDE? NASIL GİDEBİLİRİM?

GEBZE STADYUMU KOCAELİ İL SINIRLARI İÇERİSİNDE BULUNMAKTA OLUP SAKARYA ŞEHİR MERKEZİNE TAHMİNİ 90 KM UZAKLIKTADIR. STADYUMUN KONUMUNU AŞAĞIDAKİ LİNKTE GÖREBİLİRSİNİZ. LİNKE TIKLAYARAK KONUM SERVİSLERİNİZ AÇIK İSE YOL TARİFİ DE ALABİLİRSİNİZ!

MAÇIN BİLETLERİ NE ZAMAN? NEREDE SATILACAK?

MAÇIN BİLETLERİ, MAÇ GÜNÜNE KADAR, PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 11:00’DEN İTİBAREN ESKİ ATATÜRK STADYUMU ÖNÜNDE BULUNAN BİLET GİŞELERİNDE SATILACAKTIR.
MAÇ GÜNÜNDE İSE GEBZE ALAETTİN KURT STADYUMU BİLET GİŞELERİNDEN SATIN ALABİLECEKSİNİZ

GEÇİCİ KOMBİNE KART ALDIM. MAÇ BİLETİ İÇİN PARA ÖDEYECEK MİYİM?

HAYIR GEÇİCİ KOMBİNE KART SAHİPLERİ MAÇ BİLETLERİNİ BEDELSİZ OLARAK TEMİN EDECEKTİR.

GEÇİCİ KOMBİNE KARTIM VAR. MAÇ BİLETİNİ NASIL TEMİN EDECEĞİM?

DAHA ÖNCEDEN SATIN ALMIŞ OLDUĞUNUZ GEÇİCİ KOMBİNE KARTINIZI VE T.C. KİMLİĞİNİZİ BİLET SATIŞ GİŞELERİNDEKİ PERSONELE GÖSTEREREK MAÇ BİLETİNİZİ BEDELSİZ OLARAK TEMİN EDEBİLİRSİNİZ. BİR GEÇİCİ KOMBİNE KART VE BİR TC KİMLİK GÖSTEREREK SADECE BİR ADET BİLET TEMİN EDEBİLİRSİNİZ!

YENİ SAKARYA ATATÜRK STADYUMU’NDA İLK MAÇIMIZI NE ZAMAN OYNAYABİLECEĞİZ?

BU KONU HAKKINDA NET BİR CEVAP VEREMEMEKLE BİRLİKTE MEVSİMSEL SERİNLEME VE YAĞIŞ MİKTARLARININ YETERLİ OLMASI, STADYUM ZEMİNİ İLE KÖKLENEN ÇİMLERİN BİRBİRİNE YETERİNCE KAYNAMASI HALİNDE VE TOKİ’NİN SORUMLULUĞUNDAKİ TÜM DİĞER NOKSANLARIN EKSİKSİZ TAMAMLANMASI DURUMUNDA SAKARYASPOR’UMUZ 16.09.2017 CUMARTESİ GÜNÜ HACETTEPE İLE YENİ SAKARYA ATATÜRK STADYUMU’NDA OYNAMAK İÇİN ELİNDEN GELEN TÜM GAYRETİ GÖSTERECEKTİR. ANCAK HACETTEPE MAÇI İLE İLGİLİ NET AÇIKLAMA MAÇ TARİHİ YAKLAŞTIĞINDA YAPILACAKTIR.

KULÜBÜMÜZÜN ELİNDE OLMAYAN SEBEPLERDEN KAYNAKLANAN BU GECİKME VE TARAFTARIMIZA ZORLUK YAŞATAN BU MECBURİ DEĞİŞİKLİKLER HAKKINDA DEĞERLENDİRMEYİ BÜYÜK SAKARYASPOR CAMİASININ TAKDİRİNE BIRAKIYORUZ!

VE BİZ KENDİ ADIMIZA ÖZÜR DİLİYORUZ…

Sakaryaspor -Karşıyaka Lig Maçı Gebzede Oynayacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir