Sakaryaspor altyapısında oynamış olan Bulut, Survivor'da

Survivor'da adaya veda eden Eser West'in yerine Göz6 yarışmasıyla tanınan  Sakaryaspor altyapısında oynamış ve bir müddet Sakarya'da yaşamış olan Bulut Özdemiroğlu oldu.

Survivor son bölümde Acun Ilıcalı, açlığa dayanamadığı için kendi isteğiyle Survivor'dan ayrılan Eser West'in yerine Gözaltı yarışmasının ikincisi Bulut'un gönüllüler takımına katıldığı açıkladı. Bulut; 5 yıldır Survivor olmayı hedeflediğini, şampiyon olarak hayalini gerçekleştirmeye geldiğini söyledi.
Survivor Bulut ile Erdi'nin Göz6 geçmişi büyük tartışmalara sahne olmuştu. Yarışmanın başından itibaren ikili arasında yoğun tartışmalar yaşanırken bu tartışmalar fiziksel temasa varan boyutlarda meydana gelmişti. Bulut ve Erdi'nin kavgaları yüksek ses tonlu tartışmalar halinde oluşmuş ve ikili çok kez karşı karşıya gelmişti. Kaynak: Survivor Bulut Özdemiroğlu kimdir Bulut Özdemiroğlu Survivor'ın yeni yarışmacısı Bulut'un adaya gelir gelmez kendisine karşı olan grubun yanına gittiğini dile getiren Erdi, bu konuda her türlü mücadeleyi vereceğini ifade etti.

28 yaşında olan Bulut Özdemiroğlu, Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Hasan Özdemiroğlu'nun oğludur. Bloggerlık ve kreatif içerik üreticiliği yapan başarılı yarışmacı, Beykent Üniversitesi Grafik Dizayn bölümünde eğitim gördükten sonra uzun yıllar Sakaryaspor ve Fenerbahçe alt yapılarında futbol oynadı. Üniversite yıllarında basketbol oynayan Bulut Özdemiroğlu, son yıllarda crossfit sporuyla ilgilenmektedir.
 

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]