Sakarya'da 40 bin dolayında işçinin üyesi olduğu Türk-İş Konfederasyonunun İl Temsilcisi ve Demiryol-İş Şube Başkanı Cemal Yaman beraberinde Koop-İş Şube Başkanı Şevket Ulusinan, Şube İdari Sekreteri İsmet Kanpara, Güvenlik-İş Sendikası Temsilcisi Süleyman Öztürk, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş'u ziyaret ettiler.

Türkiye'nin en büyük işçi sendikası olan Türk-İş'in Sakarya İl Temsilcisi Cemal Yaman ziyarette yaptığı konuşmada 'Sendikaların asli görevi çalışanlarının menfaatlerini korumaktır. Yönetim, atama ve benzeri işler kurum müdürlerinin görev ve sorumluluğu altındadır. Sendikaların asli işleri dışında kurum yöneticiliğine soyunmasını yanlış buluyoruz. Haksız ve mesnetsiz iftiralara sizi yem ettirmeyiz. Sizlerin ilimiz eğitiminin başarısı için ne denli gayret gösterdiğinizi biliyoruz. Bu nedenle sizin gibi değerli bürokratların, yalan ve iftiralar içeren algı operasyonlarıyla zayıflatılmasına göz yummayacağız' dedi.

Türk-İş Sendikası'nın Sakaryalı Genel Başkanı Ergün Atalay'ın selamını da ileten Cemal Yaman; 'Sayın Genel Başkanımızın size çok selamları var. Her konuda yanınızda olduğunu bilmenizi istedi. Sizin Sakarya eğitimine katkılarınız tüm kamuoyunun dilinde. Başarılarınızın artarak devam etmesini diliyoruz. Bu bağlamda bizim üzerimize ne düşüyorsa söylemeniz yeterlidir' dedi.

Ziyarette Türk İş Sendikacıları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın üyeleri için hazırlattıkları özel hediyelerden takdim ettiler.