Sakarya'da bu hafta Cumhuriyet Halk Partisi rüzgarı esecek. Partinin önde gelen isimleri, Sakarya'da belediye başkan adaylarıyla birlikte seçim çalışması yürütecek. Bu çerçevede, Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek ve Parti Meclisi (PM) üyesi Gökhan Günaydın bugün Arifiye, Pamukova ve Adapazarı merkezde Cumhuriyet Halk Partili adaylarla beraber vatandaş ziyaretleri gerçekleştirecek.

TANK PALET ÖZELLEŞTİRMESİNE TEPKİ AÇIKLAMASI
CHP Genel Başkan Yardımcıları ve milletvekillerinden oluşan 12 kişilik heyet de yarın Sakarya'da olacak.

Heyette, CHP Genel Başkan Yardımcıları Onursal Adıgüzel ve Yunus Emre, Ankara Milletvekilleri Gamze Taşçıer, Ali Haydar Hakverdi, Murat Emir, Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Adana Milletvekili Ayhan Barut, Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, İstanbul Milletvekili Gülizar Emecan, Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz yer alacak.

CHP'liler, Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, CHP İl Başkanı Erdoğan Isır ve parti yöneticileri ile birlikte saat 11'de Tank Palet özelleştirmesine ilişkin bir basın toplantısı yapacak.

Basın toplantısının ardından milletvekilleri, CHP Adapazarı Belediye Başkan Adayı İsmail Kılıç ile beraber Uzun Çarşı, Ayakkabıcılar Çarşısı ve Çark Caddesi'nde esnaf ziyareti yapacak, vatandaşlarla, gençlerle biraraya gelecek.

ABDÜLLATİF ŞENER, PAMUKOVA VE SAPANCA'DA OLACAK
CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener de Çarşamba günü, Sakarya İl Başkanlığı'nda saat 11'de basın toplantısı düzenleyecek. Abdüllatif Şener, CHP Pamukova Belediye Başkan Adayı Hüseyin Eryiğit ile birlikte saat 12.30'da ilçe meydanında vatandaşlara seslenecek.

Esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştirecek olan Şener, saat 15.45'te de Sapanca İlçe Belediye Başkan Adayı Cengiz Çiçek ile birlikte Kurtköy'de çalışma yürütecek.

YILDIRIM KAYA, EĞİTİM SENDİKALARINI ZİYARET EDECEK
CHP'nin Eğitim Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya da Perşembe günü saat 11'de CHP İl Başkanlığında düzenleyeceği basın açıklamasıyla güne başlayacak.

Sakarya Eğitim-Sen ve Eğitim-İş Şube Başkanlıklarını ziyaret edecek olan Yıldırım Kaya, CHP Kaynarca Belediye Başkan Adayı Nalan Akçay ile birlikte Kaynarca'da çalışma yürütecek, temaslarda bulunacak.

GÜLİZAR BİÇER KARACA, GAR EYLEMİNE DESTEK VERECEK
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca da 16 Mart Cumartesi günü Sakarya'da olacak. Karaca, Sakarya'daki Sivil Toplum Kuruluşlarının başkanlarıyla kahvaltıda buluşacak ve basın açıklaması yapacak. A

dapazarı'nda esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirecek olan Karaca, CHP Sakarya Kadın Kolları'nın her hafta Cumartesi günü Gar Meydanı'nda düzenlediği 'Ada Trenimizi Adapazarı Garı'na İstiyoruz' eylemine de destek verecek.

BEKAROĞLU, SAPANCA'DA YURTTAŞLARLA BİRARAYA GELECEK
CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu ise Pazar günü CHP Sakarya İl Başkanlığı'nda yine saat 11'de basın toplantısı gerçekleştirecek. Bekaroğlu daha sonra Sapanca'ya geçerek köyleri dolaşacak, CHP Belediye Başkan Adayı Cengin Çiçek ile birlikte vatandaş ziyaretleri gerçekleştirecek.

ENGİN ÖZKOÇ: 'BELEDİYECİLİK NASIL YAPILIR GÖSTERECEĞİZ'
CHP Grup Başkanvekili, Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Sakarya'da yeni bir sayfa açacaklarını ifade ederek, 'Hep birlikte çalışacak, hep birlikte kazanacağız. Tek bir kişiyi dışarıda bırakmayacağız. Biz şehrimizde, ülkemizde huzur istiyoruz, mutlu olalım istiyoruz, birarada kardeşçe yaşayalım istiyoruz. İnsanlarımıza, belediyecilik nasıl yapılır göstereceğiz. İnsan canını ranta kurban etmeyen, dert çözen, proje üreten, istihdam yaratan bir belediyecilik sergileyeceğiz. Sakarya'da yeniden tarih yazmak için vatandaşlarımızdan yetki istiyoruz' dedi.