Play-Off’tan değil bu kez direk şampiyon olmak isteyen Sakaryaspor yönetimi defans hattına kuvvetlendirmek adına 2 Sakaryalı isimle temasa geçti. Savunmadaki her mevkiiye 1 alternatif transfer düşünen Yeşil-Siyahlı yönetimin yeni gözdeleri Berat Çetinkaya ve Orkun Dervişler.

ORKUN DA SORUN LİSANS

İç transferde fazla sorun yaşamayan Başkan İsmail Gürses ve yönetimi Aytaç ve Zafer gibi tecrübeli isimlere rağmen defansınsa sağında ve solunda oynayabilecek bir isim arayışlarını sürdürüyor. Sakaryaspor yönetimi Tuzlasporlu futbolcu Orkun Dervişler ile temasa geçti. Futbola Sakaryaspor alt yapısında başlayan 25 yaşındaki oyuncu bu sezon 2.Lig ekibi Tuzlarspor forması ile 12 Lig 6 kupa maçında sahaya çıktı.  Orkun'nun bonservis sorunun çözülmesi halinde bu transferin kısa sürede sonuçlanması bekleniyor.

BERAT DA SAKARYALI

Defansa takviyeler konusunda Burak Bekaroğlu’ndan gelecek paraya göre hareket edecek olan Yeşil Siyahlılarda savunmanın ortasına eski bir Sakaryapsporlu oyuncu olan Berat Çetinka'ya ile güçlendirmeyi hedefleniyor. 26 Yaşındaki oyuncu geçtiğimiz bu sezon 2.Lig ekiplerinden Anadolu Selçukspor forması ile 27 maçta görev yaptı. Konya temsilcisi ile sözleşmesi biten Çetinkaya geçtiğimiz sezonda Sakaryaspor ile ismi anılmış fakat oyuncunun 3.Lig'de askerlik sorunu olması nedeni ile bu transfer gerçekleşmemişti.

Editör: TE Bilişim