Sakallıoğlu, yeniden başkanlık koltuğunda

SİYASET 17.10.2016 - 18:50, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3373+ kez okundu.
 

Sakallıoğlu, yeniden başkanlık koltuğunda

Ak Parti Bulancak İlçe teşkilatında yaklaşık iki aydan bu yana süren siyasi karmaşa sonrası AK Parti Genel Merkezi tarafından ilçe başkanlığına,...
...daha önce ilçe başkanı olarak görev yapan Esat Sakallıoğlu atandı.Eski başkan İbrahim Akoğlu'nun istifa süreci sonrası sessizliğe bürünen AK Parti teşkilatı Cuma günü eski Başkan Sakallıoğlu'nu göreve atadı. Görev yazısını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş'tan alan Başkan Sakallıoğlu, ilk açıklamasını gazetemiz Yazı İşleri Müdüre Sinan Yıldız'a yaptı.Çiçeği burnunda Başkan Esat Sakallıoğlu, "Genel merkezimiz tarafından şahsıma tevdi edilen ilçe başkanlığı görevini layıkıyla yapmaya çalışacağım. Yönetim çalışması için 15 günlük bir süremiz var. En kısa zamanda İlçemize hizmet kervanına devam edecek ekibimizle birlikte göreve başlayacağız. Yönetim çalışmalarını fazla uzatmayacağım. İvedi bir şekilde yönetimi kurarak kamuoyu ile bilgi paylaşımında bulunacağım" dedi. 
Ak Parti Bulancak İlçe teşkilatında yaklaşık iki aydan bu yana süren siyasi karmaşa sonrası AK Parti Genel Merkezi tarafından ilçe başkanlığına,...
...daha önce ilçe başkanı olarak görev yapan Esat Sakallıoğlu atandı.
Eski başkan İbrahim Akoğlu'nun istifa süreci sonrası sessizliğe bürünen AK Parti teşkilatı Cuma günü eski Başkan Sakallıoğlu'nu göreve atadı. Görev yazısını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş'tan alan Başkan Sakallıoğlu, ilk açıklamasını gazetemiz Yazı İşleri Müdüre Sinan Yıldız'a yaptı.
Çiçeği burnunda Başkan Esat Sakallıoğlu, "Genel merkezimiz tarafından şahsıma tevdi edilen ilçe başkanlığı görevini layıkıyla yapmaya çalışacağım. Yönetim çalışması için 15 günlük bir süremiz var. En kısa zamanda İlçemize hizmet kervanına devam edecek ekibimizle birlikte göreve başlayacağız. Yönetim çalışmalarını fazla uzatmayacağım. İvedi bir şekilde yönetimi kurarak kamuoyu ile bilgi paylaşımında bulunacağım" dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.