SAKAL CUMHURBAŞKANINI KARŞILAMADA YERİNİ ALDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Sakarya’yı ziyaretinde ilk karşılama da Vali İrfan Balkanlıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şenay Sakal’da yerini aldı.

SAKAL CUMHURBAŞKANINI KARŞILAMADA YERİNİ ALDI

Milli Güreş Antrenörü Sefer Sarı’nın kızı Esma Sultan Sarı ve yeğeni Ahmet Eymen Türkmen kıyafetleri ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşıladılar.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Şenay Sakal sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı. ‘’Bu Gün Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Sakarya’mıza gelişinde yaptığımız karşılamada, günümüze renk katan Sefer Sarı Kardeşimizin TÜRKMEN kıyafetli Kızı Esma Sultan Sarı ve Yeğeni Ahmet Eymen’e Teşekkür ediyorum. ‘Günümüzün Kahramanları, Geleceğimiz olan evlatlarımızdır ’’dedi.

Sakal daha önce Vali İrfan Balkanlıoğlu ile birlikte ziyaret ettikleri 107 yaşında ki Lütfi Özdemir’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ettiği duanın yer aldığı videoyu izletti. 

Sakal konu ile ilgili yaptığı paylaşımda ise “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 107 yaşındaki asırlık çınar Lütfi Özdemir Amcamıza selam var” ifadeleri yer aldı.


Cumhurbaşkanı Erdoğan Sakaryalılarla kucaklaştı

Sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan Başkan Toçoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımız konuşmasında Sakarya'ya olan sevgisini, muhabbetini ifade etti ve Sakarya'nın her zaman milli iradeye sahip çıktığını vurguladı. Sayın Cumhurbaşkanımız kongrede hemşehrilerimizle kucaklaştı ve konuşmalarını tamamladı. Sakarya her zaman olduğu gibi Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında olmaya devam edecek” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen AK Parti 6. Olağan Kongresi dolayısıyla sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu.

 

Sakarya Cumhurbaşkanının yanındadır

Başkan Toçoğlu’nun paylaşımları şu şekilde; “Sayın Cumhurbaşkanımızın konuşmalarından önce Sakaryalı hemşehrilerimize hitap ettik. Bir dünya liderini, Sayın Cumhurbaşkanımızı ve Genel Başkanımızı, şehrimizde ağırlamanın heyecanını yaşıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın kardeşlik coğrafyası şehrimize gösterdiği yakınlık karşısında Sakaryalılar da Cumhurbaşkanımızı gönüllerine bastı, beş vakit duasına ortak etti. 15 Temmuz Gecesinde olduğu gibi, gerektiğinde vatanı için, lideri için canını ortaya koymaktan çekinmedi. İslam dünyasını ve ülkemizi yangın yerine çevirmek isteyenlere karşı yürüttüğünüz mücadelede, Sakarya, sonuna kadar Sayın Cumhurbaşkanımızın yanındadır.”

Sakarya milli iradeye sahip çıktı

“Sayın Cumhurbaşkanımız kongre öncesi salon dışındaki Sakaryalı kardeşlerimize hitap etti. Bu güzel günde Sayın Cumhurbaşkanımıza destek olmak için miting meydanını dolduran kardeşlerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız konuşmasında Sakarya'ya olan sevgisini, muhabbetini ifade etti ve Sakarya'nın her zaman milli iradeye sahip çıktığını vurguladı. Sayın Cumhurbaşkanımız kongrede hemşehrilerimizle kucaklaştı ve konuşmalarını 

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2018, 11:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184