SAHİP ÇIKILINCA GÜZEL OLUYOR

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.11.2016 - 09:03, Güncelleme: 30.11.2016 - 09:03
 

SAHİP ÇIKILINCA GÜZEL OLUYOR

Horozköy Tren İstasyonunda dördüncü kez yapılan restorasyon ve tadilat çalışmalarının ardından, ilgili belediye tarafından özel güvenlik de görevlendirildi.
HABER KAYNAĞI TURAN IŞIK Horozköy Tren İstasyonu daha önceleri kullanılmadığı için zaman zaman kendini bilmezlerin saldırıları neticesinde kullanılamaz duruma gelmişti. İstasyon, dört kez tadilat ve restorasyon yapılmasına rağmen sahip çıkılmadığı ve kullanılmadığı için sürekli tahrip edilmişti. Tarihi Horozköy Tren İstasyonuna sonunda sahip çıkıldı ve istenilen güzelliğe kavuşturuldu. Yunusemre ilçesi Atatürk mahallesinde bulunan tren garının tarihi binasında restorasyon, tadilat yapılmasının yanı sıra çevresi düzenlemesi de gerçekleştirildi. Yeni bir dinlenme tesisleri ve parklar oluşturuldu. ESKİ KARA TREN NOSTALJİ KAFE OLACAK Tren istasyonunun bahçesinde ayrıca yapılan bölüme, eski lokomotif konularak nostaljik bir kafeyle hizmete açılacak. İstasyon bundan sonra özel güvenlikçilerle de korunacak
Horozköy Tren İstasyonunda dördüncü kez yapılan restorasyon ve tadilat çalışmalarının ardından, ilgili belediye tarafından özel güvenlik de görevlendirildi.
HABER KAYNAĞI
TURAN IŞIK

Horozköy Tren İstasyonu daha önceleri kullanılmadığı için zaman zaman kendini bilmezlerin saldırıları neticesinde kullanılamaz duruma gelmişti. İstasyon, dört kez tadilat ve restorasyon yapılmasına rağmen sahip çıkılmadığı ve kullanılmadığı için sürekli tahrip edilmişti. Tarihi Horozköy Tren İstasyonuna sonunda sahip çıkıldı ve istenilen güzelliğe kavuşturuldu. Yunusemre ilçesi Atatürk mahallesinde bulunan tren garının tarihi binasında restorasyon, tadilat yapılmasının yanı sıra çevresi düzenlemesi de gerçekleştirildi. Yeni bir dinlenme tesisleri ve parklar oluşturuldu.

ESKİ KARA TREN NOSTALJİ KAFE OLACAK
Tren istasyonunun bahçesinde ayrıca yapılan bölüme, eski lokomotif konularak nostaljik bir kafeyle hizmete açılacak. İstasyon bundan sonra özel güvenlikçilerle de korunacak
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.