ŞAHİNER BUNU DA YAPTI!

ŞAHİNER BUNU DA YAPTI!

Yıllardır, kullandığı sosyal medya hesaplarında hakkında yapılan eleştirisel paylaşımlara gerek paylaşımların altına yaptığı, gerekse özelden tehdit ve hakaret içeren mesajları ile bilinen Sungurlu’nun İyi Partili Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, 17 Ocakta facebook hesabında yaptığı paylaşımla "Bu kadarı da olmaz!" dedirtti.

01 Şubat 2021 - 09:35 - Güncelleme: 01 Şubat 2021 - 09:46

Kadına yönelik şiddetin ayyuka çıktığı bu günlerde, mensubu olduğu İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de kadın olmasına rağmen yaptığı seviyesizce bir paylaşımla; hemşehrimiz Döndü Akkaşoğlu'nu hedef aldı. Yaptığı paylaşımda bırakın bir kadına, bir insana dahi söylenmeyecek ağır ifade ve iftiralarda bulunan Şahiner eleştirilere karşı nasıl fevri ve saldırgan olabileceğini yine gösterdi.

Bilindiği üzere Döndü Akkaşoğlu "Belediye personeline baskı yaparak paylaşımlarımı beğenin, paylaşın, hakkımda paylaşım yapın. Sizi işe biz aldık. Yapmazsanız gereği yapılır” şeklinde haberler aldığını yazdığı bir paylaşım yapmış, Başkanı eleştirmişti.

Bu paylaşıma kızan Şahiner cevap vermek yerine yıllardır siyasi rakiplerini ve kendisine muhalif olanlara yaptığı gibi tehdit ve hakaretle sindirme yolunu seçti. Şahiner, Döndü Akkaşoğlu gibi bu memleketin kızı olan, kariyer sahibi, siyasi bir kişiliğe sahip, eğitimci, yazar ve her şey bir tarafa 3 çocuğu olan bir anneye hiç bir ahlaka sığmayan şekilde saldırdı. Paylaşımının altında bazı kendini bilmezler tarafından yapılan küfür, hakaret ve aşağılama içeren yorumlara da izin veren Şahiner, üstelik bu yorumları beğenerek egosunu tatmin etti.

Daha önce birçok seçim mecrasında rakip partilerde yer almalarına rağmen, Şahiner e “kardeşim” diye hitap eden siyasi nezaketten taviz vermeyen. Yapılan iyi işleri de takdir eden bu memleketin kızı Döndü Akkaşoğlu'na yapılan bu sosyal medya terörünü kınıyoruz.

Şimdi buradan Başkan Şahiner'e soruyoruz:

-Belediye personeli üzerinde kurulmaya çalışılan bu sosyal medya baskısı doğru mu?

-Sizin için gündeme getirilen bu iddiayı yazan Döndü Hanıma cevap vermek yerine neden iftira ve hakaret yolunu seçtiniz?

-Bunun sebebi iddialar doğru olduğu için verecek bir cevabınızın bulunmaması mı?

-Bir erkek, bir eş, bir baba, kız kardeş sahibi bir aile bireyi olarak yaptığınız bu hakaret ve iftira içeren paylaşım için hiç empati yaptınız mı?

-Tüm eleştiriler karşısında bu tavrı sergilemeniz, sizce normal mi?

-İnsanlara hakaret ve küfür etme hakkını kendinize helal mi görüyorsunuz?

-Bu durumunuzla alakalı olarak öfke kontrolü için profesyonel yardım almayı düşünüyor musunuz?

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
VAHİT KAYRICI MHP'NİN 'A TAKIMI'NDA YER ALDI...
VAHİT KAYRICI MHP'NİN 'A TAKIMI'NDA YER ALDI...
DERELERİN ISLAHI PROJESİ İÇİN İKİNCİ TOPLANTI YAPILDI
DERELERİN ISLAHI PROJESİ İÇİN İKİNCİ TOPLANTI YAPILDI