Sahiller Temizleniyor
Bartın sahillerinde temizliklere başlandı.

Bartın İl Özel İdaresi tarafından sorumluluk alanlarında bulunan plajlardaki temizliklere başlandı. Plajların daha hızlı ve daha güvenlikli şekilde temizlenmesi için alınan kum temizleme aracı ile yapılan çalışmalarda sahildeki kumlar elenerek içinde bulunan evsel ve diğer atıklardan dezenfekte ediliyor.

Temizleme çalışmalarının devam edeceğini belirten Bartın Özel İdaresi Genel Sekreter İbrahim Kayış, yaptığı açıklamada, çevre ve insan sağlığı açısından daha temiz bir ortam oluşturulmasını ve yaz turizminin daha canlı geçmesini amaçladıklarını ifade etti.

Turist yoğunluğu bulunan Merkeze bağlı Mugada, Hatipler, Büyükkızılkum sahilleri ile Amasra ilçesi Çakraz, Göçgün, Bozköy sahilinde yetersiz olan wc ‘lere ilave olarak her sahile 2 adet bay, 2 adet bayan olmak üzere toplam 24 adet wc yerleştirilecek.

AJANSLAR

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.