koto 30
HATİPOĞLU
123
ORHAN BOZKURT 2

Güncel

Sahil Parkı Temizliği İl Genelinde Yapılıyor

İzmit Ömer Türkçakal Bulvarı’nda bulanan sahil parkında kentsel donatı elemanlarının yenilemesi yapıldı

19 Ekim 2019 Saat: 12:29
Sahil Parkı Temizliği İl Genelinde Yapılıyor
Sahil Parkı Temizliği İl Genelinde Yapılıyor

Kocaeli’nin sahillerini vatandaşların hizmetine sunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sahil parklarının bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını da ihmal etmiyor. Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı İzmit Ömer Türkçakal Bulvarında bulunan ve vatandaşların aileleri ile sıklıkla denize nazır piknik yaptıkları sahil yolunda çalışma başlattı. Yürüyüş Yolunun da bulunduğu sahilde kentsel donatı elemanları yenilenirken bazı kentsel donatı elemanlarının da onarım ve bakımını gerçekleştirildi.

 

22 PİKNİK MASASI YENİLENDİ   

Sahil parklarının yenileme ve onarım çalışmalarını düzenli bir şekilde gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, Ömer Türkçakal Bulvarı’nın sahil şeridinde bulunan parkın kentsel donatı elemanlarında yenileme, onarım ve bakım çalışması yaptı. Çalışmalar doğrultusunda sahil parkının eskiyen ve tahrip olmuş 22 piknik masası, kaldırılıp yeni piknik masaları ile değiştirildi.

 

VERNİK VE BOYAMA YAPILDI

Yenileme çalışmalarının yanı sıra sahil parkında bulunan kamelya ve piknik masalarının, eksik ve kırılan kısımları onarıldı. Verniği ve boyası sökülen kentsel donatı elemanlarının, vernik ve boyamaları yapılarak bakımı yapıldı. Park Bahçeler ekipleri ayrıca sahil parkının duvarlarında yazı yazılan yerlerin de boyamasını gerçekleştirdi.  

 

SAHİL PARKI TEMİZLİĞİ İL GENELİNDE YAPILIYOR

Vatandaşların yoğun olarak kullandığı sahil parkları, Kocaeli’nin birçok ilçesinde bulunuyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların temiz bir çevrede gezip gönüllerince vakit geçirebilmesi için il genelindeki tüm sahil parklarında temizlik çalışmalarını aralıksız bir şekilde gerçekleştiriyor. Temizlik çalışmaları yıl boyunca sürüyor.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız