EĞİTİM Haber Girişi : 09 Mart 2020 16:30

Nusaybin’de Aziz Sancar Bilim Olimpiyatları yapıldı

Nusaybin’de Aziz Sancar Bilim Olimpiyatları yapıldı
2019 - 2020 Eğitim Öğretim yılı Nusaybin'de Liseler ve Ortaokullar arasında Geleneksel 5. Aziz Sancar Bilim Olimpiyatları yapıldı.

2019 - 2020 Eğitim Öğretim yılı Nusaybin'de Liseler ve Ortaokullar arasında Geleneksel 5. Aziz Sancar Bilim Olimpiyatları yapıldı.

 

Beyazsu İlkokulu Konferans Salonunda yapılan yarışmada Ortaokulları yarıştı. Yapılan ilçe finai sonrası Atatürk Ortaokulu birinci, Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu ikinci ve Gazipaşa Ortaokulu üçüncü oldu.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Çetin, yarışmada dereceye giren Ortaokul öğrencilerini çeşitli hediyeler ile ödüllendirdi.

- LİSELERDE NUSAYBİN ANADOLU LİSESİ ŞAMPİYON OLDU
 

 

Ortaokullardan sonra ilçedeki liseler arasında yarışma yapıldı. İlçe finalinde Nusaybin Anadolu Lisesi birinci, Nusaybin Zeynelabidin Anadolu İmam Hatip Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu ikinci ve Nusaybin Emir Gözü Anadolu Lisesi üçüncü oldu.
Öğrencileri tebrik eden Milli Eğitim Müdürü Ümit Çetin, başarılarından dolayı öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

 

-ÇETİN, "TÜM GAYRETİMİZ YENİ AZİZ SANCARLAR YETİŞTİRMEKTİR"
 

 

Ortaokulu ve Liseler arasında yapılan 5. Geleneksel Aziz Sancar Bilim Olimpiyatları sonrası dereceye giren tüm öğrenci ve öğretmenlerini tebrik eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Çetin, yarışmanın Bilim Olimpiyatlarına yakışacak şekilde sona erdiğini belirtti.

 

Çetin, "Hem ortaokul hem de lise öğrencilerimiz Bilim Olimpiyatları boyunca kıyasıya yarıştı. Özverilerinden dolayı öğrencilerimizi ve görevli öğretmenlerini tebrik ediyorum. Bizim işimiz eğitim, öğrencilerimizi, çocuklarımızı en iyi şekilde hayata hazırlıyoruz. Bu topraklar medeniyetin, ilimin, bilimin ve fennin merkezidir. Eğitimciler olarak Nusaybin'de tüm çabamız tüm gayretimiz yeni Aziz Sancarların yetişmesidir. Bunun için çalışıyoruz" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.