Son Dakika Haberler

SAĞLIKÇILAR MESLEKTAŞLARINI UNUTMADI

SAĞLIKÇILAR MESLEKTAŞLARINI UNUTMADI
Okunma : 4.729 views Yorum Yap

Sarıyer Belediyesi Covit-19 mücadelesi 60 gündür aralıksız olarak devam ediyor. Sarıyer’de tüm mahallelerin, mekanların, dükkanların, sitelerin, toplu ulaşım araçlarının ve ihtiyaç sahibi aileler maddi ve manevi yardımların yapıldığı bu mücadelede belediye ekipleri Sarıyer’de tarih yazdılar.

Sarıyer Belediyesi Koronavirüs Eylem Planı (KEP-19) programı dahilinde yapılan Sosyal Çalışmalar ve Çevresel Sağlık, Sosyal Yardım ve Temizlik ekiplerinin vermiş olduğu mücadelelerle efsane oldular.

SAĞLIKÇILAR MESLEKTAŞLARINI UNUTMADI

Bugün 4 günlük Sokağa Çıkma Yasağı başlayacak olması neden ile yasak günlerine denk gelen “Kadir Gecesi “ nedeni ile Sağlık Müdürlüğü ekipleri sağlıkçı meslektaşlarına “Kandil Simidi” dağıttı.

Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Nadir Günday : 2 ay süresince ekip olarak büyük mücadele verdik, artık sayısal olarak baktığımızda 10 binlere ulaştık. Mahalle dezenfekten çalışmalarında, ulaşım araçlarına, taksiler, otobüs ve minibüsler, Eczaneler, market ve bakkallar, sağlık kurumları, hastaneler, Resmi kurumlar tabi bunlar saymakla bitmez, arkadaşlarımız Sarıyer halkı için elinden gelenin en iyisini yapıyorlar, her gün biraz daha fazla çalışma temposuyla gece gündüz olmak üzere emek sarfettiler. Tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.”

Bugün sağlık çalışanlarımız meslektaşlarına kandil simidi dağıttı, en azından onları her konuda mutlu etmeye çalışırken bunuda unutmadık. Onlarda bizlere çok yardımcı oldular, Sarıyer halkı böyle bir zamanda güzel birlik ve bütünlük sergiledi. Bizlerde halkımızın isteklerini yerine getirmekte büyük çaba harcadık.

Başkan Yardımcısı Nadir Günday yapmış olduğu açıklamada: “ Herkes merakla normal yaşama ne zaman döneceğimizi merak ediyor. Bilim Kurulu’nun verdiği tarihi ve kararları takip ediyoruz. Ama bize düşen görev bu konuda yine daha önceden olduğu gibi dezenfekten ve yıkama çalışmalarına periyodik olarak devam ediceğiz. Herhangi bir aksama söz konusu değil, normal yaşama dönsekte ilaçlama ve dezenfektan çalışması devam edecek, daha kontrolü ve planlı çalışmalarımız sürecek ” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)