1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Sağlık-Sen’den Vali Doğan’a Hayırlı Olsun Ziyareti
Sağlık-Sen’den Vali Doğan’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Sağlık-Sen’den Vali Doğan’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Sağlık-Sen Kars Şube Başkanlığı Kars’a yeni atanan Vali Rahmi Doğan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini sundu.

A+A-

Mütevaziliği ve nazik karşılaması ile öne çıkan Vali Doğan Sağlık-Sen heyetiyle tek tek tanışarak yakından ilgilendi. Vali Rahmi Doğan, sohbet eşliğinde gerçekleşen ziyarette halkın hizmetinde olacaklarını, halkımızın menfaati adına olan projeleri her kesimin desteklemesi gerektiğini ve bu konuda çalışmalar yapılacağını dile getirdi.

Sağlık-Sen Kars Şube Başkanı Hasan Yazıcı’dan ilin sağlık hizmeti ile ilgili bir takım bilgiler alan Vali Doğan, yeni hastane ve eski hastanenin durumlarıyla ilgili bir proje olup olmadığını da sordu. Sağlık-Şen Şube Başkanı Yazıcı da eski hastane için genel sekreterliğin kurumla görüşmelerin devam ettiğini ve en kısa sürede hastanenin onarımına başlandığı takdirde Kars ilinin sağlık problemi ortadan kalkacağını aktardı. Başkan Yazıcı, Kars’ta esas problemin sağlık çalışanı devir hızının yüksek oluşundan bahsetti. Gelen personelin özellikle de hekim bazında ki çalışanımızın zorunlu hizmetini tamamlayıp gittiğinden yakındı.

Sağlık-Sen’in çalışma prensiplerinden de bahseden başkan Yazıcı, Sağlık-Sen’in kurumsal bir yapı olduğunu, çalışan ve hizmet odaklı sendikacılık yaptıklarını, haklı olanın yanında olduklarını dile getirdi. Kars şubesinin yaptığı faaliyetlerden bahseden başkan Hasan Yazıcı, Mübarek ramazan ayı içersin de olduklarını ve şube tarafından her yıl geleneksel hale getirilen ve genel merkez tarından da takdirle karşılanan kardeş aile iftar programlarından bilgiler aktardı. Şube Başkanı Yazıcı, Kars Valisi Rahmi Doğan’a yeni görevlerinin kendilerine ve Kars’a hayırlı olması temennisinde bulundu.

Vali Doğan ise Sağlık-Sen Kars Şubesinin yaptığı bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Ziyaret heyetinde Başkan Hasan Yazıcı, Başkan Vekili Nihat Özer, Başkan Yardımcıları Şener Cihantimur, Fazıl Nazım Kaymak, Bülent Öztürk, Özkan Öztürk ve İl Halk Sağlığı Müdürlüğü Temsilcisi Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Şube Müdürü Dilber Arslan katıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.