Güncel

Sağlık ocaklarının çalışma saatleri değişti!

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre ilimizdeki Aile Sağlığı Merkezlerinin çalışma saatleri değişti.

10 Nisan 2020 Saat: 21:19
Sağlık ocaklarının çalışma saatleri değişti!
Sağlık ocaklarının çalışma saatleri değişti!

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü, koronavirüs tedbirleri kapsamında yeni bir önlem daha alarak Aile Sağlığı Merkezlerinin çalışma saatlerinin değiştiğini duyurdu. Yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

"Dünyayı ve ülkemizi tehdit eden, Dünya Sağlık Örgütü tarafından Pandemi olarak ilan edilen COVİD-19 hastalığı nedeniyle Sağlık Bakanlığı tarafından alınan tedbir ve önlemlere bir yenisi daha eklendi. Yeni düzenleme ile aile hekimliklerinde gebe, bebek ve çocuklar 10:30’a kadar, diğer vatandaşlarımızın muayene, laboratuvar vb hizmetleri 10:30’dan sonra gerçekleştirilecek.

Gebeler, bebekler ve çocukların COVİD-19 hastalığından korunması adına alınan, Kocaeli’de bulunan tüm Aile Sağlığı Merkezlerinde geçerli karar doğrultusunda; gebe, loğusa, bebek ve çocuk izlemi, aşı ve tarama faaliyetleri gibi hizmetler sadece sabah 08:30-10:30 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Diğer muayene, kontrol, tahlil vb hizmetler 10:30-12:30 ile 13:30-17:00 saatleri arasında gerçekleştirilmeye devam edecektir."

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız