• Sağlık Ocağının Önündeki Minibüs Kaldırıldı
Çorlu Güncel

Sağlık Ocağının Önündeki Minibüs Kaldırıldı

  • 19 Ağustos 2019
  • 1046 Kez Okundu

25 Temmuz tarihinde “Hastalar Büyük Zorluk Yaşıyor” başlığıyla duyurduğumuz Muhittin Mahallesi Yeni Bağlar Aile Sağlık Merkezi’nin önündeki o minibüs kaldırıldı.

“Hastalar Büyük Zorluk Yaşıyor” başlığıyla duyurduğumuz haberimizde Yeni Bağlar Aile Sağlık Merkezi’nin önünde 5 aydır duran minibüs haberimizden sonra kaldırıldı. Sağılık merkezi önüne acil hastalar için gelen ambulanslar minibüsten dolayı hastaları alamıyordu. Engelli parkurunun da önünde duran minibüs 5 ay sonra yerinden kaldırıldı. 
GAZETEMİZE TEŞEKKÜR ETTİLER 
Minibüsün kaldırılmasıyla birlikte rahat bir nefes alan Yeni Bağlar Aile Sağlık Merkezi çalışanları ve mahalle sakinleri gazetemize teşekkür etti. Mahalle sakinleri, “5 aydır kullanılmayan minibüs sağlık merkezinin önünden kaldırıldı. Sizlere çok teşekkür ediyoruz. Haber çıktıktan sonra minibüs kaldırıldı” dedi. 
RAHATLIKLA SAĞLIK MERKEZİNE GİRİLİP ÇIKILIYOR
Minibüs Sağlık Merkezi’nin önünde olduğu zamanlarda hastalar sağlık merkezine girip çıkarken büyük zorluklar yaşıyordu diyen mahalle sakinleri; “Şimdi acil bir durum olduğunda ambulans kolaylıkla gelebiliyor. Engelli vatandaşlarımız daha rahat sağlık merkezine giriyor, keza yaşlılarımızda rahatlıkla girip çıkıyor. 5 aydır park halinde duruyordu, şimdi bu sorundan kurtulduk” dedi. 
İmdat Şahin