SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN VALİLİĞE ZİYARET

Gündem 19.05.2018 - 07:37, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4388+ kez okundu.
 

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN VALİLİĞE ZİYARET

İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz, Sağlık Müdürlüğü bünyesine yeni atanan Başkan ve Başkan Yardımcıları ile birlikte Vali Seddar Yavuz’u makamında ziyaret etti.

 İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz, Sağlık Müdürlüğü bünyesine yeni atanan Başkan ve Başkan Yardımcıları ile birlikte Vali  Seddar Yavuz’u makamında ziyaret etti. Ülkemiz genelinde sağlık teşkilatımızda yeniden yapılanmaya gidildiğini belirten İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz, ilimizdeki sağlık hizmetlerinin kalitesini daha ileri noktalara taşımak ve daha verimli hizmet verebilmek hedefi doğrultusunda yürüttükleri çalışmalarla ilgili Vali Seddar Yavuz’u bilgilendirdi. İlimizde yürütülen sağlık çalışmalarını yakından takip ettiğini dile getirem Valimiz, ziyaretten ötürü teşekkür ederek misafirlerine yeni görevlerinde ve yapacakları çalışmalarda başarılar diledi. Kendilerini makamında ağırlamalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanamz, verdiği desteklerden dolayı Valimize teşekkürlerini sundu.​  
İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz, Sağlık Müdürlüğü bünyesine yeni atanan Başkan ve Başkan Yardımcıları ile birlikte Vali Seddar Yavuz’u makamında ziyaret etti.
 İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz, Sağlık Müdürlüğü bünyesine yeni atanan Başkan ve Başkan Yardımcıları ile birlikte Vali  Seddar Yavuz’u makamında ziyaret etti.
Ülkemiz genelinde sağlık teşkilatımızda yeniden yapılanmaya gidildiğini belirten İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz, ilimizdeki sağlık hizmetlerinin kalitesini daha ileri noktalara taşımak ve daha verimli hizmet verebilmek hedefi doğrultusunda yürüttükleri çalışmalarla ilgili Vali Seddar Yavuz’u bilgilendirdi.
İlimizde yürütülen sağlık çalışmalarını yakından takip ettiğini dile getirem Valimiz, ziyaretten ötürü teşekkür ederek misafirlerine yeni görevlerinde ve yapacakları çalışmalarda başarılar diledi.
Kendilerini makamında ağırlamalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanamz, verdiği desteklerden dolayı Valimize teşekkürlerini sundu.​  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.