Devlet Bahçeli taburcu edildi

Soğuk algınlığına bağlı üst solunum yolları enfeksiyonu şikayeti ile hastaneye kaldırılan MHP lideri Bahçeli, tedavisinin tamamlanmasının ardından saat 15:40 sıralarında taburcu edildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bahçeli'nin tedavisinin evinde süreceğini açıkladı.

F5HABER F5HABER
Devlet Bahçeli taburcu edildi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin beyin kanaması geçirip hastaneye kaldırıldığına yönelik iddialar sosyal medyada yayıldı. İddiaların ardından partinin genel başkan yardımcısı Semih Yalçın Bahçeli’nin sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı. Bahçeli'nin özel Kalem Müdürü Murat Çeliker, "Üst solunum yolu enfeksiyonuna bağlı olarak ateş yükselmesi sonucu hastaneye getirilerek kontrol altına alınmıştır" açıklaması yaptı.

Partiden yapılan açıklamaya göre MHP lideri 71 yaşındaki Bahçeli'nin sağlık durumu iyi. Bahçeli'nin tansiyon ve şeker için rutin kontrollerini yaptırmak için hastaneye gittiği belirtildi. 

MHP Genel Başkan Özel Kalem Müdürü Murat Çeliker Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "MHP Lideri Sn Genel Başkanımız Devlet Bahçeli üst solunum yolu enfeksiyonuna bağlı olarak ateş yükselmesi sonucu hastaneye getirilerek kontrol altına alınmıştır. Sağlık durumu gayet iyi olup, milletimize ve camiamıza selam ve sevgilerini iletiyor" ifadesini kullandı.

SEMİH YALÇIN'DAN AÇIKLAMA

Mide bulantısı şikayetiyle hastaneye başvuran MHP lideri Devlet Bahçeli'nin sağlık durumu hakkında konuşan Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, “Bugün sabah saatlerinde Sayın Genel Başkanımız mide bulantısı şikayetiyle hastaneye müracaat etti. Hastaneye intikalinden itibaren kendisinin tetkikleri yapılmaktadır.

Bazı sosyal medya alanlarında ifade edildiği gibi beyin kanaması veya kalp hastalığıyla alakalı hiçbir problemi yoktur. Şu anda şuuru açık, konuşabilen bir durumdadır. İstirahat etmektedir. Bu açıklamayı, hastane başhekimliği daha geniş bir şekilde ilerleyen yapacaktır.

Genel Başkanımızın durumu son derece iyi ve mükemmel durumdadır. Hastaneye intikalinden itibaren Genel Başkanımız kendisinde. Herhangi bir problem yok. Şu an için istirahat ediyor. Tetkiklerin de çoğu yapıldı. Herhangi bir problem yok” ifadelerini kullandı.

SAĞLIK BAKANI KOCA: TEDAVİSİ EVDE SÜRECEK

Bahçeli’yi tedavi gördüğü hastanede ziyaret eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca “Sayın Devlet Bahçeli’yi ziyaret ettim. Birazdan kendileri taburcu olacaklar. Hastanede kalmasını gerektirecek bir durum söz konusu değil.  Genel tetkik yapıldı. Bundan sonraki süreçte de taburcu edilerek evde tedavisi devam edecek. Ciddi bir durumun olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim. Solunum enfeksiyonu ancak ciddi bir durum yok. Kendileri de ile konuştum.” dedi.

ALKIŞLAR ARASINDA TABURCU OLDU

Bahçeli’nin tedavisinin saat 15:30 sıralarında sona erdi. MHP lideri saat 15:40 sıralarında alkışlar arasında hastaneden ayrıldı.

2016’DA KALP AMELİYATI OLMUŞTU

71 yaşındaki MHP lideri Devlet Bahçeli, 2016 yılında özel bir hastanede kalp ameliyatı olmuştu.

SONRAKİ HABER