Korona virüsü bulaş tehlikesinin tüm dünyayı esir aldığı şu günlerde, sağlık camiası gece gündüz demeden, büyük bir özveriyle çalışmakta.

Bizler de aktif mesleğimizin bulunduğu bu sektörün bir parçası olarak, süreçte görev almaktan hayli mutlu ve gururluyuz.

Neticede, tarihin en şerefli milleti büyük Türk Milletine hizmet ediyoruz.

Belirttiğimiz üzere, risk hala en üst seviyede ve sürecin yönetilmesinde camia çalışanlarının sorumluluğu yüksek.

Şüpheli vakalara müdahalede en küçük hatanın bedelini canlarıyla ödeyebilecek sağlık çalışanlarının bu günlerde toplumdan göreceği duyarlılık ise, adeta moral motivasyonunun yakıtını oluşturmakta.

Bu bağlamda gururla ifade ediyoruz ki, gerek vatandaşlarımızdan, gerekse yetkili kamu makamlarından büyük destek görüyoruz.

Özellikle dün gece 21.00’da Trabzon’da kopan alkış tufanı tüm sağlık çalışanlarını duygulandırdı.

En keyifli nöbetlerin icra edildiği o saatlerde, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Ekiplerinin ellerindeki böreklerle hastane kapılarını tıklaması ise mutluluğu katbekat artıran asıl sürpriz oldu.

Genelde hastalara yönelik yapılan benzer ziyaretlerin bu kez personel odaklı olduğunun görülmesi hastane koridorlarında duygusal anların yaşanmasına neden olurken, Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Murat Zorluoğlu’nun yoğun temposu arasında sağlıkçılara gösterdiği nezaket,  bir dilim böreğin ruhlara dokunarak kalıcı izler bırakmasına sebep oldu.

Sorumluluğundaki tüm kamu imkânlarını bu kutsal sektörde aksama yaşanmaması için seferber eden ve yaptığı her açıklamada sağlık çalışanlarının yanı başında olduğunu vurgulayan Sayın Zorluoğlu’nun hassasiyeti için tüm mesai arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.

Sosyal yaşamın normale dönmesiyle birlikte kendisine teşekkür ziyaretimiz bireysel olarak gerçekleşecek lakin şunu ifade etmekte fayda var…

Bize ikram ettiği o böreğe eşdeğer bir tadı nasıl bulup şahsına sunacağız, işte o konuda çekincelere sahibiz.

Bu günler elbette ki geçecek, değerli okurlar.

Akıllarda kalacak olan, her şartta olduğu gibi Türk insanının birbirine olan bağlılığı ve sadakatidir.

Allah, aziz milletimizle birlikte devletimize ve devlet adamlığı hırkasını her şartta üzerinde bulundurma erdemine sahip duyarlı kamu çalışanlarımıza zeval vermesin.