Mardin’in Midyat ilçesinde Belediye Başkan yardımcısı Şehmus İleri,  hastane çalışanlarına ve Kızılay ekibine görev başında ziyaret ederek gül verdi.

Korona virüs ile gece gündüz mücadele eden sağlık çalışanlarına Türkiye genelinde alkışlı destek eylemi düzenlenirken, Midyat Belediyesi Sağlık çalışanlarına gül ile destek verdi.

Midyat Belediye Başkan yardımcısı Şehmus İleri, AK Parti İlçe Başkanı Atilla Yarış, Özel Kalem Müdürü Halil Polat, Araştırma Geliştirme (Ar-Ge) Müdürü Ali Alptekin, Personel Müdürü Mehmet Onur Midyat Devlet hastanesi çalışanlarını görev başında ziyaret ederek gül verdi.

Belediye Başkan yardımcısı İleri, destek amaçlı geldiklerini belirterek, “ sizlere kolaylıklar diliyoruz. İnşallah bunu en az zayiatla geçirmiş oluruz. Temennimiz milletimizin bu oluşturulan kurallara uymasıdır. Bu konuda herkes üstüne düşeni yapmalı. İnşallah bu kuralları uyguladıktan sonra da bunu en az zararla memleketimiz atlatır.” Dedi.

Hastane Başhekim yardımcısı Diş Hekimi Hüsnü Yıldırım ise, Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin’in sağlık çalışanlarına verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiğini ifade ederek, “Biz sağlık çalışanlarına moral veridiler. Sayın Cumhurbaşkanımızın,  Sayın Belediye Başkanımızın, Sayın kaymakamımızın bizlerin yanımızda olması büyüklerimizin yanımızda olması bizleri çok sevindirdi. Onların bizim arkamızda olması bizleri çok mutlu ediyor.”

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hemşire Meryem Şahin’de,” Böyle bir zamanda bizleri düşünmeleri yanımızda, olduklarını düşünmeleri bizim çok iyi mutlu verici bir duygu.”dedi.

Başkan yardımcısı İleri ve beraberindekiler, Türk Kızılay'ın mobil kan bağış aracı’ nı da ziyaret ederek buradaki sağlık çalışanlarına gül verdi.

Burada bulunan kan alma görevlisi, Flebotomist Bahar Dal ise, “böyle bir günde bizleri düşündükleri ve incelikleri için çok teşekkür ederim.” Diye konuştu.

Ayrıca, İlçe genelinde dün akşam yatsı ezanın ardından Koronavirüs salgının son bulması için camilerin hoparlöründen dua edildi.