Sağlık Personeli

Sağlık Bakanlığı 12 Bin 500 Personel Alımı Başvuru Şartları Güncellendi

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi web adresinde bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda KPSS 2017/5 Sağlık Bakanlığı 12  bin 500 personel alımı başvuru kılavuzunda güncelleme yapıldığı ve başvuru şartlarında düzenleme yapıldığı ifade edildi. 

ÖSYM’DEN YAYIMLANAN DUYURU

7 Haziran 2017 tarihinde ÖSYM’nin İnternet adresinden yayımlanan  2017/5 Tercih Kılavuzunda yer alan Sağlık Bakanlığı, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu ve Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Sözleşmeli Sağlık Personeli Pozisyonları ‘Açıklamalar ve Uyarılar ile Başvuru Genel ve Özel Şartları’ güncellemesi yapılmıştır.

Kılavuz, yeni haliyle ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr İnternet adresinden yayımlanmıştır. Bu düzeltme nedeniyle tercihlerinde değişiklik yapmak isteyen adaylar, tercih süresi içinde tercihlerini değiştirebileceklerdir. Adayların tercihlerini yaparken aşağıda yer alan 8 Haziran 2017 tarihli Kılavuzu esas almaları gerekmektedir.

Bir Yorum

  1. Sağlık Yönetimine sıfır kadro vermek fe nasıl bir mantıktır nasıl bir adil kadro dağılımıdır.Tibbi sekreterliğe dahi 700 kadro açıp mezunları 20 binleri Sağlık aşan Sağlık Yönetimine Kadro vermemek adaletsiz kadro dagılımının açık bir göstergesidir..bölüm açıldıgından bu yana kadro açılmadı madem kadro vermiyorsunuz bölümü niye açtınız Eğitimli işsizler yetiştirmek için???

  2. Sosyal hizmetler bölümüne neden kadro verilmedi. Çok büyük bir eksiklik ve haksizliktir.

  3. lise mezunuyum 6 senedir atanamadım.askere gittim geldim özeldeki işime dönemıyorum hastane dolu diye.hakkım varsa haram olsun